donderdag 31 december 2015

Feestzaal huren bollenstreek

U kunt bij ons terecht voor het huren van zalen maar ook als bezoeker van een. Noordwijkerhout ligt perfect gelegen in het centrum van de bollenstreek. Ben je voor een speciale gelegenheid op zoek naar bijzonder zaalverhuur in. De Nachtegaal, gelegen midden in de beroemde Bollenstreek met stran zee, . Zoekt u een mooie feestzaal in Noordwijk?


Uit de vele feestzalen in Noordwijk hebben wij de mooiste en de beste voor u op een rij gezet. Wij bieden u: Een gezelliLees meer. Zaaltje in de speeltuin. Villa Flora biedt volop mogelijkheden voor uw vergaderingen, feestavonden en recepties. Wij hebben de mogelijkheden voor zowel . Flora’s Karaoke Feest wo mei Ondernemersborrel Hotel Villa Flora, Hillegom.


Haven Iets te vieren of evenement? Uw wens is onze opdracht. In het hart van de Bollenstreek , Lisse, Zuid Holland. Van tot 7personen.


De centrale ligging in Hillegom, midden in de Bollenstreek en het hart van de Randstad en dichtbij luchthaven Schiphol, maken Het . Voor alle feestavonden wordt geen zaalhuur berekend. Speciaal daarom staan hieronder ook feestlocaties in de omgeving van Leiden die ook geschikt zijn voor budgetten tussen de €en €p. Betaalbaar zaalhuur , drank en catering arrangement Haarlem (€50-€p.p.).


Tussen Haarlem en Leiden ligt de Bollenstreek. De Kleine Engel is het oergezellige en nostalgische centrum van de Bollenstreek. In de zaal zelf is een professionele, mobiele DJ set beschikbaar. Uitermate geschikt voor.


Onze nostalgische boerenschuur (met terras) kunt u huren voor een feestje met of zonder catering. Zo kunt u de zaal al huren vanaf € 3per uur incl. Onze multifunctionele zaal is veelzijdig te gebruiken.


Een ruimte waar van alles mogelijk is. Buiten de muzikale activiteiten kan deze zaal ook worden gebruikt . Ontbrekend: bollenstreek.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts