donderdag 10 december 2015

Waterfles met eigen naam

Maak nu eenvoudig zelf een hippe en unieke waterfles. Superleuk voor op het werk! Verkrijgbaar in de kleuren wit, blauw, oranje, rood en groen.


Selecteer een design of ga helemaal los met jouw eigen foto, tekst, logo of naam op je Dopper. In het voorbeeld zie je het eindresultaat.

Je hoeft niet eens een opfriscursus afwassen bij je oma te volgen, want de bedrukte cup kan gewoon in de vaatwasser. Wil je een waterfles laten bedrukken, dan ben je bij ons op het juiste adres. Op deze waterfles kun je een foto of logo met je naam zetten.


Dopper wil namelijk mensen inspireren om zelf de plastic afvalberg te verminderen door waterflessen van Dopper te gebruiken. De Dopper bedrukken met naam. Ik was al fan van waterflesjes als give away. Maar wat ik de vorige keer nog niet wist, is dat je ze ook kan personaliseren.


Bedrukken en personaliseren.

Dat je als je een flesje koopt, je bijdraagt aan . Ontbrekend: waterfles. Wilt u waterflesjes laten bedrukken met uw logo? Onze flesjes water met eigen etiket kunnen al vanaf kleine oplage geleverd worden, worden gratis geleverd en zijn bij ons altijd goedkoop. Deze bedrukte waterflessen zijn een gezonde dorstlesser en zijn voor elke promotie gelegenheid inzetbaar. De dopper fles laten bedrukken met eigen tekst of naam.


Maak je dopper waterfles persoonlijk, bedrijven, verenigingen en sportclubs bedrukken we de dopper met logo. Deze kinderfles met eigen naam is ideaal voor thuis, op school en tijdens het sporten. Met leuke groene letters en dieren kun je de fles voorzien van de naam van je kind. Gratis verzending vanaf €3-! Kinderfles: lichtgewicht RVS.


Gaat lang mee en 1 recyclebaar. Kies je Mepal pop-up drinkfles met naam uit zes verschillende kleuren en personaliseer hem helemaal naar jouw zin met verschillende afbeeldingen, oprdukkleuren en lettertypes. Inhoud : 4ml, BPA-vri. Waterflesjes bedrukken met uw logo.


Steeds meer bedrijven en organisaties kiezen voor dit relatiegeschenk, omdat het heel goed aansluit bij de huidige tijdsgeest.

Meer en meer mensen worden zich namelijk bewust van hun gezondheid en . Hoogte 2mm kleur transparant. We hebben al menig restaurant eigenaar blij gemaakt met deze eye catcher! Zowel kraanwater als uw eigen bronwater kunt op met deze fles onder de aandacht brengen.


Hippe, handige én milieuvriendelijke waterfles te bedrukken met je eigen naam , initialen of misschien wel een leuke tekst. De dop wordt optioneel bijgelever u heeft de keuze tussen een zilvergrijze of een zwarte dop. Cliché kosten zijn € 4- per . Personaliseer je eigen waterflesje bij Drukzo.


Ideaal om jouw merk te promoten bij evenementen of een beurs. Keuze uit verschillende variaties. We verkopen dit mineraalwater onder onze eigen merknaam , maar bieden u ook graag de mogelijkheid om een waterflesje te bedrukken met de naam of boodschap van uw bedrijf. Zo biedt u door middel van het waterflesjes bedrukken uw klanten en relaties fris, gezond en lekker mineraalwater aan, waarmee u ook nog .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts