woensdag 30 december 2015

Vacuum apparaat sligro

De diverse exclusieve merken van Sligro bieden uiteenlopende horecabenodigdheden met een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding. Zo kun je bij Sligro ook terecht voor een keukenmachine van KitchenAi een koffiezetapparaat van DeLonghi of een gevarieerd assortiment disposables van. Sous-vide koken ( vacuüm garen) is het bereiden van in plastic gevacumeerde ingrediënten in water van constante temperatuur. Eten wordt hierdoor smaakvoller en krijgt een. Als de juiste temperatuur is bereikt, plaats je de vacuümzakken in de houder in het apparaat.


Zorg dat de zakken onder water hangen. Bij de Sligro is nu een vacuum apparaat in de aanbieding. Een easy vac pro van Solis. Heeft iemand ervaring met dit apparaat ? Ik ben aan het twijfelen om hem te kopen.


Het lijkt me een goede aanbieding. Wil je je voedsel langer vers houden? Een vacuümmachine biedt hiervoor de perfecte oplossing. Behalve de verlengde houdbaarheid zijn vacuüm verpakte producten ideaal . Ik koop op de markt bijvoorbeeld stukken kaas, en trek die vacuum.


Altijd handig en ik hoef niet elke week naar de markt. Ik koop ook altijd grote stukken parmezaan, pecorino en grana padano, bij de sligro. Gebruik wat je nodig hebt, en weer vacuum.


Wat je dus wel moet doen, is je . De SOLIS EasyVac Pro volautomatische vacuümmachine kan voor zowel droge als vochtige levensmiddelen worden gebruikt. Ik had eerst ook een goedkope sealer. Was niks nu heb ik Foodsaver een gekocht bij Sligro die was goed. Bodum vacuüm koffiezet apparaat van het merk Bodum is beschikbaar bij Sligro voor de prijs van €29.


Voor sealen en vacuüm verpakken van voedingsmiddelen – Geschikt voor diverse maten foliezakjes – Eenvoudig te bedienen – Foliezakken te bestellen onder nr. Het bierfust is feitelijk een bierzak die tijdens het gebruik vacuüm wordt getrokken. Het apparaat koelt, maar om het bier op de juiste temperatuur te kunnen serveren wordt 24-uurs koeling vooraf geadviseerd. Blade wordt wereldwijd geïntroduceerd en kost in Nederland tijdens de introductieperiode 299 . In tegenstelling tot bovengenoemde dure vacuüm machines heb je bij deze een zakje nodig wat aan kan bestaat uit geribbeld plastic.


Dit om de lucht goed te kunnen zuigen. Deze rollen, waar je de zakjes van maakt zijn overigens bij de Lidl goedkoop. Ja toch, een proffessioneel vacuüm apparaat werkt net andersom, die haalt de lucht eromheen weg, sealt het zakje, en dan pas wor het apparaat weer op druk gebracht,. En nu heb ik een stapel van de sligro liggen (die zijn dikker - bij die van de action wilde er nog wel eens een botje doorheen prikken).


Bent u werkzaam in de voedingsmiddelenindustrie? Zoekt u verpakkingsmaterialen voor diverse food-producten?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts