vrijdag 11 december 2015

Kastenwand keuken showroom

Deze prachtige keuken met schiereiland en kastenwand mag onze showroom verlaten. Hoogglans gelakte combinatie in de kleuren zwart en wit. De keuken wordt aangeboden inclusief composiet stenen werkblad en apparatuur voor € 3. Kooinummer: subzero kast.


Fabrikant: Paul van de Koo.

Dankzij de losstaande kastenwand beschikt deze keuken over veel opbergruimte. En het bargedeelte maakt dat de keuken goed gebruikt kan worden als sociaal centrum van uw woning. Neem eens een kijkje op Pinterest of bezoek de showroom. In de showroom heb je ook de mogelijkheid om een eigen keuken met kastenwand uit te laten tekenen.


Benieuwd in welke kleuren een keuken eigenlijk leverbaar is? Showroomkeuken Tendence Paste Fango. Afmetingen: Kastenwand 3cm.

Fraaie en ruime greeploze eilandkeuken met mooie kastenwand in hoogglans wit. Spoelen en koken doe je in deze keuken op het zeer ruime eiland met fraai licht houtdecor kunststof werkblad. Leuk detail is de bar, over de volle lengte van het eilan waar het goed en gezellig toeven is. Wil je graag een nieuwe keuken , maar heb je een beperkt budget?


Dan is een showroomkeuken een goed alternatief. Maak dan een afspraak met een van onze adviseurs. Bekijk al onze showroomkeukens op deze pagina. Onze showroomkeukens wisselen wekelijks en er staat altijd iets anders voor u klaar!


Bent u op zoek naar een showroom keuken met een specifieke maat? Eggersmann rechte design keuken met kastenwand. Kookplaat: Atag gas RvS. Dit betekent mooie deals voor Alno, Nieburg, Santos en Altano keukens.


Keukens bestaan in de meest uiteenlopende vormen. De L- en U-vorm zijn de klassieke keukenvormen. Een andere vorm, die steeds populairder wordt is de zogenaamde eilandkeuken.

Bij deze keukenvorm worden de kastenwand en het aanrecht aangevuld met een kookeiland. Onze voorraad keukens zijn gevormd uit reeds gemonteerde keukenkasten. Leveren kan op korte termijn en. Heb je al een offerte voor jouw . Keukenloods bestaat uit webshop en winkels.


Keukenstudio Regio Oost heeft regelmatig showroomkeukens te koop. Een goed alternatief voor een volledig nieuwe keuken , met korting tot wel procent! Een uitstraling, die men niet gelijk bij een keukenzaak zou verwachten.


Deze kunststof keuken met horizontale houtstructuur en hoogglans gespoten stollen heeft een speciaal ingebouwde kast. Neff koffieautomaat C17KS61NO.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts