woensdag 16 december 2015

Bierglas met eigen foto

Maak je bierpul persoonlijk met je eigen foto en tekst. Zin in een glaasje bier? Zet je er misschien iets grappigs op?


Of maak je een uniek geschenk voor een vriend of vriendin die wel van een glaasje houdt ? Overigens smaakt een glaasje fris of sap ook heel verfrissend uit dit handzame. Een uniek Bierglas graveren met eigen tekst. Wij graveren het bierglas naar keuze met jouw ontwerp.


Een persoonlijke transparante bierglas. Erg uniek een transparante bierpul met je eigen tekst of foto. Semi transparant blok kan blijven bestaan. Deze kan eventueel gerafelde rande bevatten. Hier is niets aan te doen.


Dit is onderdeel van het bedrukkingsproces. Laat de mooiste bierglazen graveren met eigen tekst. Zo maak je een echt origineel bierglas met eigen naam. Laat een prachtig glas graveren met naam.


Kleur gravure: wit, het resultaat wijkt dus iets af van de productfoto. Extra: vaatwasserbestendig. Maar je kunt er natuurlijk ook je eigen favoriete biertje uit drinken.


Goedkope bierglazen met bedrukking worden veelal besteld door cafés, restaurants, hotels, etc. En het plaatje is natuurlijk helemaal af als zij bier kunnen tappen in een met eigen logo of naam bedrukt bierglas. Een goedkoop bedrukt bierglas kan natuurlijk ook binnen uw bedrijf . Ontwerp zelf jouw persoonlijke kado! Bestel een kado met je eigen foto of tekst erop.


Verras iemand met een leuk fotokado. Kies uit ons ruime assortiment! Zeker met de eigen naam die er in gegraveerd wordt. De bierpul heeft een stoer karakter en een fraaie kristallen bodem. Het bierglas ontwerp je in een paar simpele stappen.


Bierglazen van de grote biermerken zijn in overvloed te krijgen, maar het is des te origineler om bierglazen te bedrukken met uw eigen logo of foto. APD Doetinchem heeft een ruim assortiment met scherpe prijzen. Bestel uw bedrukte bierglazen voordelig online.


Bij elk biermerk hoort een eigen glas. En laten wij nou heel veel bierglazen in ons assortiment hebben en ook nog eens heel goed zijn in bierglazen bedrukken. U hoeft natuurlijk niet uw eigen biermerk te hebben om bierglazen aan te schaffen. Laat uw logo op het bierglas. Het is ook een uitermate geschikt relatiegeschenk.


Bent u op zoek naar een origineel en duurzaam geschenk? Brianto graveert uw tekst, naam of foto op een ruime collectie van cadeaus in glas of kristal. Wij bieden een ruim assortiment aan champagneglazen, wijnglazen, longdrinkglazen, bierglazen , cocktailglazen of shotglaasjes, maar ook vazen, schalen en spiegels kan . Bijvoorbeeld bierglas Abdij voor trappistenbier, of bierglas Chouffe, voor LaChouffe bier of Duvel. Laat jou favoriete bierglas graveren met tekst, of een afbeelding, of een tekst met een afbeelding, of een foto.


Champagneglazen, bierglazen , shotglazen en meer. Het speciale glas ontworpen om bier uit te drinken. Biermerken als Heineken en Grolsch kennen hun eigen glas.


Een eigen glas zodat optimaal genoten kan worden van het bier. Tijdens bierproeverijen wordt vaak gebruik gemaakt van het gestandaardiseerde bierglas. Het aanbod aan bierglazen bestaat uit allerlei verschillende modellen, dat geldt ook voor onze bierglazen.


Van chique voetglazen tot grote pullen. Je vindt het in ons assortiment.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts