vrijdag 11 december 2015

Smoothie nectarine aardbei

Halveer de aardbeien en leg ze uur in het diepvriesvak. Snijd de nectarines in stukjes. Doe de bevroren aardbeien , nectarines en sinaasappelsap in de mengbeker van de blender en meng op de hoogste stand tot een romige en schuimige drank. Schenk in glazen en garneer met een satéprikker met enkele. Aardbeien Nectarine Sap.


Met de blender maak je zelf de heerlijkste sappen. Dit is echt een lekker vers vruchtensapje. Sla lekker veel fruit in en bewaar dit in de vriezer. Zodat we ook in de herfst en . Het leek ons leuk om eens een smoothie zonder yoghurt te maken. Het resultaat is deze gezonde perzik smoothie bomvol fruit.


Want in deze perzik smoothie met aardbeien gaan ook nog banaan en sinaasappels. Havermelk: ik had het eigenlijk nog nooit gedronken en al helemaal nog nooit gemaakt maar ik had het natuurlijk recentelijk uitgeprobeerd en dus moest ik het natuurlijk gebruiken. Een aardbeien smoothie is gezond en ook nog eens erg lekker, mits je de juiste ingrediënten gebruikt. Optioneel, maar aan te raden als je groenten uit optie gebruikt.


Stap 4: Vloeistof, 100 . Maak zelf smoothie met sinaasappel, banaan, aardbei en perzik. Dit smoothie met sinaasappel, banaan, aardbei en perzik recept is klaar in min. Om de dag mee te beginnen of als lekker tussendoortje, een smoothie is altijd heerlijk!


Dan is deze smoothie met havermelk, aardbeien , avocado en nectarine én een takje basilicum zeker wel de moeite waard. Heel erg lekker voor een warme dag! Ingrediënten banaan (gepeld).


Wanneer de structuur van de smoothie. Bereiding: Snij de perziken, aardbeien , banaan en kiwi in stukjes. Giet de sinaasappelsap in de blender, zet hem aan en voeg geleidelijk het fruit toe. Mix de inhoud een aantal minuten, tot een heerlijke smoothie. Nectarine - aardbei smoothie , , nectarines , geschil hand aardbeien , 1ml melk, . Met een bak nectarines in de koelkast moet je toch wat, een smoothie maken bijvoobeeld.


Deze smoothie nectarine banaan is erg lekker. Smoothies zijn heerlijk zoet en lekker romig van smaak. Gebruik de green smoothies recepten! Pink flamingo smoothies zijn heerlijk op smaak gebracht door de combinatie van aardbei , acerola, banaan, camu camu en verse nectarines ! Avocado in een smoothie klinkt misschien wat gek als je het nog nooit geprobeerd hebt. Maar de avocado zorgt juist voor een heerlijk romige smaak, zonder dat je roomijs aan je smoothie hoeft toe te voegen.


In combinatie met de aardbeien en banaan is dit de . Perfect om een perzik kersen smoothie te maken voor de kids. Nadia: “Voor deze smoothie ben ik naar Ekoplaza geweest, een biologische supermarkt. Hier heb ik lekker biologisch fruit gekocht voor een biologische smoothie ! Gezond voor ons en goed voor de wereld! Een heerlijke zoete smoothie , waar je geen suiker of honing aan toe hoeft te voegen. Goed voor ongeveer glazen.


Je kunt zowel verse perziken als uit blik gebruiken. Ik maakte een mango aardbei smoothie met de Bosch Silent Mixx blender. Ik geef je het recept en een review van deze stille blender, inclusief video!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts