vrijdag 25 december 2015

Vaatwasser blijft piepen bauknecht

De vaatwasser blijft piepen als we m aanzetten. Dus we hebben een nieuwe gehaal oude afvoerslang eraf gehaal nieuwe erop. Omdat we totaal geen ervaring mee hadden, haalde we steeds de verkeerde plaat eraf.


De klacht doet zich ongeveer zo voor: -Start van een willekeurig. Na een verstopping van onze afvoer,welke nu verholpen is, geeft onze vaatwasser een storing aan.

Als ik hem op graden aanzet begint hij na enige seconden te piepen en blijft het lichtje knipperen. Hij staat dan ook weer op graden. We hebben hem al gereset,hete soda in het schoongemaakte filter . Sinds enige tijd geeft hij storing.


Gedurende het programma stopt hij ineens en begint te piepen. Ik heb het vermoeden dat dat bij deze vaatwasser ook zo is, maar weet het niet zeker (geen exacte documentatie beschikbaar). De storingscode wordt dan aangegeven door het knipperen van .

Zojuist weer de vaatwasser proberen te starten, dreft maakt meer kapot dan je lief is. Pomp start wel , hoewel er geen water in zit na. Pomp stopt na ongeveer seconden piepen blijft echter.


Na keer piepen stopt de vaatwasser ermee en knippert het startlampje en brandt ook . Wat kan de oorzaak zijn? Reageer op deze vraag Misbruik melden. De pomp heeft dan moeite om het water af te pompen en er blijft water in de machine na het afpompen.


Volgens ons komt er geen water. Goedenavon bij ons hetzelfde probleem. Weet u inmiddels al hoe het probleem op te . Het gaat om de volgende storing:. Type klus: Reparatie witgoed.


Vaatwasmachine blijft piepen. Materiaal verzorgd door: De vakman. Eerste werkdag: De opdrachtgever is flexibel . Waardeer dit antwoord (41)Misbruik melden.

Ik heb een Whirlpool vaatwasser en sinds enkele maanden maakt de vaatwasser een. Deze blijft continu draaien en wil water pompen, er staat alleen geen water. Soms doet hij het ook zonder piepen en wast hij prima.


En dan even stil, waarna een continue gepiep. Bij het aanzetten knippert het startlampje met korte en lange tussenpoos, tevens piept de machine ook. Bij het drukken op de startknop gaat er een pomp draaien en die blijft ong. Nu blijft hij vol staan met water. Met het sproeiprogramma pompt hij het wel weg.


Bauknecht vaatwasser in gebruik. Maar op een wasprogamma laat hij het vol staan met water.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts