maandag 21 december 2015

Smoothie kokosmelk appel

Kruidige appel smoothie met kokosmelk. In nootmuskaat zitten stoffen die goed voor de maag en darmen, nieren en urinewegen. Echt niet teveel nootmuskaat in uw smoothie strooien!


Schil de appel en snijd deze in stukjes. Mix het geheel totdat de ijsblokjes vermalen zijn. Tja wat kan ik zeggen, ik kan niet meer zonder! Het is het belangrijkste apparaat in de keuken.


Elke dag minstens één smoothie en dan heb ik het ook niet over en schatig klein glas maar een flinke liter. Waar anderen niet zonder een koffiezetapparaat kunnen, kan ik niet zonder een blender. De bladeren kan je beter niet eten.


Dit recept is voldoende voor ongeveer 6ml. Appel Rabarber Smoothie. Vanille yoghurt – Scheut kokosmelk. De schil laat ik zitten. Bereidingswijze: Alles in de blender doen en mixen tot een vloeiende substantie bereikt is.


Beoordeel het appel kokosnoot recept: (stemmen). Avocado spinazie smoothie (2calorieën) 1g gehakte spinazie bevroren banaan g gehakte avocado 2ml kokoswater theelepels vers citroensap tot snufjes cayennepeper. Gooi alles in de blender en even laten draaien tot je een mooi geheel krijgt.


Het is weer voorjaar en tijd voor frisse salades en smoothies. Deze is lekker fruitig, met een vleugje kokos, gember en limoen. Giet de kokosmelk in de blender en doe er de appel en de kiwi bij. Voeg er het sap van ½ limoen aan toe. Wat heb je nodig voor grote smoothie of middelmatige smoothies.


Doe de muntblaadjes en ijsblokjes in de . Een ontbijt smoothie die door kan gaan voor een toetje. Slagroom maken van kokosmelk doe je zo! Een kokosmelk smoothie bevat veel gezonde vetten en geeft een heerlijke romige textuur. Met spinazie en banaan past de smoothie prima in een detox menu en. Probeer deze caribbean smoothie met ananas en kokosmelk eens!


Heerlijk voor op een zonnige. Zo maken banaan en mango je smoothie romig, geeft appel je smoothie een stevige bite, zorgt een kiwi voor een scherpe smaak en zal sinaasappel je smoothie meer leiden naar een zuur tintje. Een smoothie maken is dus . De grote trend in voedselland is een smoothie. Groente of fruit, zaden en andere superfoods - ze kunnen er allemaal in! In dit recept, de perfecte zomersmoothie , worden frambozen en bosbessen met kokosmelk gecombineerd voor een fruitig, verfrissend en smakelijk drankje.


Perfect om van te genieten bij een. Hoe maak je framboos- en bosbessmoothie met kokosmelk ? Voeg al deze ingrediënten samen in de blender and go the smooth way! Andijvie – mango – avocado. Wortel – avocado – mango – sinaasappel.


No worries, wij hebben de perfecte oplossing voor dit probleeeen morning smoothie. Allereerst bedankt voor alle ontzettend leuke reacties op ons jarig jubileum! De winnaars van de smoothiebeker krijgen komende week een mailtje van ons En om die beker gelijk goed te kunnen gebruiken hierbij een recept voor een super fijne smoothie met spinazie, peer, appel , kiwi en kokosyoghurt . Foto recept: Smoothie van komkommer en . Banaan smoothie bananen appels sinaasappels vleugje citroensap beetje honing ijsblokjes.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts