donderdag 10 december 2015

Piepschuim bakken kopen

Vind tempex dozen op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Bestel u EPS boxen voor de komende zomer voor een optimale koeling van uw product. EPS Thermoboxen zijn de voordelige EPS boxen. De thermobox is geschikt voor gekoelde producten en warme producten.


Deksel zijn los verkrijgbaar voor de EPS boxen.

De Eps boxen worden ookwel omschreven als tempex dozen. Vlees, vis, groente of andere etenswaren worden steeds vaker via webshops verkocht en worden steeds vaker met de post gekoeld verstuurd. Een goede geïsoleerde verpakking is daarom belangrijk om de producten op de juist manier bij de klant te krijgen. Naast de isolerende eigenschappen zijn de EPS boxen licht, . Wat is een koude bak en waarop letten bij het kopen ervan?


Koude bakken te koop - koude bakken of kweekbakken - Waarop letten bij de aanschaf van een koude bak ? Kevers zien er dan weer heel wat minder akelig uit . Tempexdozen voor verzenden van temperatuurgevoelige producten.

EPS, oftewel piepschuim , is een uitstekend isolatiemateriaal. Het is water- en vochtafstoten en licht van gewicht. Alle pallets van onze pallethandel.


De isolerende dozen die wij u bieden zijn van EPS, wat ook wel piepschuim of tempex wordt genoem bestaat uit geëxpandeerd polystyreen. EPS dozen zijn bijzonder geschikt voor het geconditioneerd vervoer van goederen. De dikte van de doos bepaald de isolatiewaarde: hoe dikker de wand van de EPS doos is, hoe . Bekijk het ruime assortiment Bakken van o. Bijvoorbeeld voor uw vis, vlees, kaas, AGF producten of chocolade.


Ook zorgen onze EPS dozen voor een perfecte bescherming van uw producten. Artikel, Buitenmaat, Levering, inhoud. Onze EPS dozen hebben een zeer goede . Lengte x Breedte x Hoogte. W 301x220x214mm, per stuk, liter. W 415x315x320mm, per stuk, liter.


W 600x400x275mm, per stuk, liter. Door het lage gewicht zeer geschikt voor luchtvracht. Piepschuimpallets zijn lichtgewicht pallets.

Ze zijn opgebouwd als een klassieke pallet en door de constructie geschikt voor 2-wegs gebruik. De piepschuimpallet is . Tempex koelbox wit gemaakt van EPS ( piepschuim ) kunststof. In de Tempex- doos blijven de IJsblokjes en Crushed-ice gedurende uur in perfecte conditie. Erg handig als u even geen opslag heeft om de ijsblokjes in een gekoelde ruimte op te slaan.


U kunt het ijs uit de doos direct gebruiken, . Deze zijn speciaal ontworpen voor het professioneel transporteren van gastronorm bakken en schalen. Engels biedt hierin de keuze tussen isolatieboxen uit geëxpandeerd polystyreen, EPS, geschikt voor intern en eigen vervoer of onbreekbare transportbakken voorzien van isolerende binnenkant van geëxpandeerde .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts