vrijdag 11 december 2015

Bosch wasmachine was32470 nl

Het is een geruisloze wasmachine ,behalve tijdens het centrifugeren. Dan is de machine te vergelijken met een machine met koolstofborstels. De wasmachine heeft veel mogelijkheden. Ik ben gecharmeerd van het eco perfect programma.


Duurt wel langer dan een normale . En mocht hij tijdens het centrifugeren toch uit balans raken en daardoor meer geluid maken, merkt de wasmachine dit zelf op en past hij zijn toerental aan. En denk je nu dat je niet meer hoort of de wasmachine nog aan staat, geen paniek. Door de VarioSoft trommel kan je extra teder of juist extra krachtig wassen.


Hierdoor is er een speciaal anti- allergie wasprogramma met het ECARF anti-allergieën keurmerk. Hij is voorzien van een display met resterende programmaduur, een timer met uitgestelde eindtijd en geeft een geluidssignaal na een programma. Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat. Per wasbeurt kunt u de wasmachine tot kilo vullen met uw vuile wasgoed. Past dit inzetstuk in jouw wasmachine ? Inzet voor vloeibaar wasmiddel.


Het bekijken en downloaden van deze Wasmachine handleiding is geheel gratis. Leendersdeze actie geldt helaas niet meer. Er is wel een combideal met een waspoeder actie.


Download afbeelding 5X 501.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts