maandag 14 december 2015

Crepe maker huren

Een goede crêpe maker huren doet u bij Evenetent. Deze originele crêpe pan werkt op elektriciteit en wordt geleverd met crêpe tools zoals een spatel. De French crêpe maker is een leuke gadget voor op een festival zeker in combinatie met onze Franse foodtruck. U kunt direct online een bakplaat huren ! Vind Crepe maker op Marktplaats.


Voor iedereen een voordeel. Afgelopen jaar hebben wij zoveel enthousiaste reacties gekregen en ook van mensen die het zelf wel een keer wilde doen, dat wij gestart zijn met de verhuur van de professionele crepes -apparatuur. Zo kan je met professionele crepes - apparatuur lekker zelf aan de slag thuis of voor een verjaardagsfeest zonder dat je er . Prijs per stuk exclusief btw € 250. Huurartikel (prijs op basis van huurdag , bekijk prijsstaffel). Aantal: Totaal (excl. btw)€ 250.


Wij verhuren aan verenigingen, bedrijven, scholen, particulieren, etc. Crêpeplaat op elektra, € 7- per dag,. Professioneel Wafelijzer elektrisch, € 7- per dag , exclusief deegbollen. Echte Belgische deegbollen kunnen op aanvraag worden bijgeleverd.


Hartelijk dank voor het bezoeken van onze website Crêpemaker. Wij Eric en Elma Dijkhuizen , nemen dan ook met veel plezier het ( crepe ) stokje over van de vorige eigenaren. Op zoek naar een Crêpemakers? Nieuwe, voorheen gebruikte elektrische crêpe verkoper( pan ), ideaal om zeker niet te missen zijn ( pannenkoeken)! Bruxelles Saint- Gilles . Als u tijdens een feestje op grotere schaal crêpes wilt bakken dan is het huren van een crêpemachine zeker handig.


Crêpes zijn de dunnere vorm van pannenkoeken die belegd met Nutella, kaas of kaneel een heerlijke snack vormen. CreBoFun voor de huur van al uw funproducten in Arnhem en omgeving. Wij zijn al op meer dan 5evenementen de smaakmaker. ToetToetFood opereert door het hele land.


Zo leveren wij onder andere foodtrucks voor kleine partijtjes en grote bedrijfsfeesten. We zijn zelf geen eigenaar van de foodtrucks maar maken gebruik van onafhankelijke zelfstandige ondernemers. De kleine crêpewagen van Crêperie Paris is een verkoop- wagen die aan vier zijden geopend kan worden.


Vanuit hier worden de crêpes gebakken. Met de grote crêpebar van Crêperie Paris, een ombouw met parasol, au-bain-marie en een ijsvitrine, kunt u een uitgebreider assortiment van crêpes. Ontbrekend: maker Foodtrucks huren?


Hier ben je aan het juiste adres als je op zoek bent naar een unieke mobiele cateraar. Want Pancake Crumble is Pannenkoek, maar dan een beetje anders! Het is een verrassende, creatieve en gezonde lekk.


Food escape is a Japanese food truck. We make varieties of Authentic . Diameter 28cm- Anti-aanbaklaag- Regelbare thermostaat- Indicatie lampje- Anti-slip rubber voetjes- Incl. T-vormige stok- Conform GS Astandaard- Uitneembare grillplaten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts