dinsdag 15 december 2015

Glazen achterwand keuken met led verlichting

Het is mogelijk om je spatwand te voorzien van LED - verlichting. Ook met ledverlichting mogelijk. Offerte aanvraag duurt minuut! De LED Light glazen achterwanden van BAKA Glass zijn uniek in haar soort.


Wederom werken wij hier met de beste glassoorten, hitte bestendig, kras vast, en zeer onderhouds arm.

De toepassing van LED verlichting aan het glas, is uniek en geeft een fantatische uitstraling. Bij dit project had ons klant de wens, indirect werklicht vanuit de keukenachterwand te laten komen. Keukenachterwand met LED – verlichting. Met led verlichting kun je niet alleen de glazen keuken achterwand , maar de gehele keuken een andere look geven.


Voor ieder moment van de dag een andere kleur! See more ideas about Splashback, Kitchen countertops . Glazen achterwanden afzuigkap led verlichting.

De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar. Wellicht kunnen onderstaande advertenties je verder helpen. Onze glazen keukenwanden met LED verlichting zijn uniek en een echte blikvanger in uw keuken. GlassWorld werkt met de beste glassoorten. Het geharde glas is hitte bestendig, kras vast, en zeer onderhouds arm.


Door de toepassing van LED verlichting aan het glas krijgt u een unieke en fantastische uitstraling achter . Wij zijn getart met het bouwen van ons nieuwbouw Natuurlijk moet daar ook ene keuken in Op internet had ik daar iets moois voor gezien Nu heeft de. Het is zelfs mogelijk om de achterwand te voorzien van LED verlichting. Steeds meer keukenliefhebbers kiezen ervoor om een LED strip aan te brengen aan de onderzijde of de . Mooiste keuken achterwand van glas: Fotoprints, gekleurd glas, magnetische wanden, geïntegreerde led - verlichting.


U kunt het zo gek niet bedenken, wij maken het. U zoekt: led verlichting inbouw glazen achterwand keuken ? Nederland en informeert u graag over led verlichting inbouw glazen achterwand keuken. Heeft iemand ervaring met led verlichting en een matglas, qua lichtverdeling etc.


Bij de ene variant zie je de aluminium profielen niet en kunnen de strips weg, maar is de keuken wat laster . In de huidige wereld van verlichting bestaan tal van mogelijkheden.

LED - strips behoren tot energiezuinige oplossingen die bovendien weinig plaats vereisen. Zo kan je een LED - strip voorzien achter een glazen wand en toch slechts 1 . Kies als keukenwand bijvoorbeeld . Een foto als achterwand ?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts