maandag 28 december 2015

Reinigingsklasse tapijt e

Reinigingsklasse op harde vloeren met A als meest effectief. Het geluidsniveau van de stofzuiger. Energie-efficiëntie klasse. Stofzuigers voor harde . De stofopname van de stofzuigers moet nu op harde vloeren minimaal zijn en op tapijten.


De stofzuiger mag niet meer dan 9watt verbruiken. Het bijbehorende energielabel is een handig hulpmiddel bij het kiezen van de beste stofzuiger voor jouw huishouden. Meer informatie over het (vernieuwde) . Een stofzuiger met stof reinigingsklasse A op tapijt.


Let dan vooral op de reinigingsklasse voor harde vloeren. Lees hier het productnieuws over het nieuwe EU-energielabel voor stofzuigers. Naast het vermogen en het geluidsniveau moeten alle nieuwe stofzuigers een minimale (dust pick-up) DPU hebben van op tapijt en op harde vloeren.


Profiteer van de laagste prijs! Toevoegen aan winkelmandje. Voeg toe om te vergelijken. Miele COMPLETE CLIMITED EDITION GRAPHITEGREY 5W. Reinigt ondergronden, Tapijt , Harde vloer.


Nieuwe innovatieve HiSpin Motor met aerodynamische bladen en . Wanneer u last heeft van allergieën dan is een stofzuiger met zak de keus voor u. Hierdoor heeft u minder last van uw algergieën. Daarnaast hoeft de zak slechts eens in de paar maanden vervangen worden dankzij de grote . Maar op papier wordt het nog makkelijker, want op het energielabel worden ook nog een aantal andere eigenschappen van de stofzuiger genoemd. Denk hierbij aan de stofuitstootklasse, geluidsniveau en de reinigingsklasse op tapijt en harde vloeren. Zo kan je in één oogopslag zien wat de stofzuiger . De inhoud van deze folder kan zonder kennisgeving worden gewijzigd. Deze stofzuiger is zeer.


Philips aanvaardt geen aansprakelijkheid voor de inhoud van deze folder. Klasse heruitstoot van stof. Het zuigt grote stukken op met de grotere opening aan de voorzijde 3) Het veegt het stof en het vuil dicht langs het meubilair en de muren op met de twee zijborstels.


Jaarlijks energieverbruik: 3kWh.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts