donderdag 17 december 2015

Dru diablo onderdelen

Ultrasoon, voor Avanto, Trio RC, e. Geen vervanger beschikbaar. Lees het volledige artikel over onderdelen voor een haard. Basisset Diablo Next RCE en Polo RCE, zwart gla aardgas G25. Energie-efficiëntieklasse: A, € 1. Altijd een mantel meebestellen!


Bewaar dit document zorgvuldig. Ontsteking waakvlam- en hoofdbrander. Bijlage Diagnose van storingen. Correct en snel geleverd. Gedegen technische ondersteuning.


Deskundig advies en snelle levering. Gewoon perfect geregeld. Vind dru diablo op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. De Dru Diablo Next is een sfeervolle gashaard met 3-zijdig vuurzicht.


Het hangende model wordt aan de wand gemonteerd en neemt geen vloerruimte in. Dit creëert een ruimtelijk effect. De Diablo Next is de opvolger van de Diablo. Het nieuwste model heeft een lager vermogen dan zijn voorganger en sluit hiermee aan op . Aan het einde van de levensduur moet u het toestel op een verantwoorde. Draai vervolgens de koppeling tussen toestel en . Neem contact op met DRU Service als u na het uitpakken niet over alle onderdelen beschikt;.


Lees de handleiding zorgvuldig door voor een goede en veilige werking van het toestel. Voer de verpakking af via de reguliere weg. Let op Installeer het toestel in de volgorde zoals in dit hoofdstuk is beschreven. Dit geeft niet alleen een ruimtelijk effect, maar maakt de haard ook plaatsbaar in situaties waar anders geen haard geplaatst had kunnen worden.


Met deze sfeervolle gashaard heeft u van kanten zicht op het . Veilig online betalen en snel geleverd! Bezoek ook onze showroom! EXTRA INFORMATIE DRU MAESTRO 1RCH MerkDru. PDF Modelinbouw SysteemGesloten.


Vuurzichtfront Brandstofaardgas, propaan. Nieuwste DRU s Diablo Next RCE gaskachel à Kw. Achterwandceraglass-zwart,… € 4. Tevens naast Aardgas voor.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts