vrijdag 25 december 2015

Opleiding incassospecialist

Leergang Incasso Specialist Incasso is een vak. Een vak dat niet voor iedereen is weggelegd. Het vraagt om de juiste attitude, maar niet minder om de juiste . Trainingen en opleidingen van het Credit Management Instituut stimuleren, prikkelen en dagen uit. En er is geen grotere uitdaging dan de uitdaging om het . Start nu, probeer de cursus Praktijkdiploma . Als aanvulling op een van deze opleiding zijn er enkele relevante post-mbo en.


Internationale bank in Utrecht zoekt een fulltime (aankomend) Incasso Specialist. Als incassospecialist beheer en behandel je zelfstandig een eigen incassoportefeuille. Of u een cursus of gehele opleiding geeft, indien uw klanten niet betalen . LET OP: Deze vacature is niet meer.


Beste werkgevers in Nederland. Fulltime baan, parttime baan, tijdelijke baan. Wil je incassomedewerker worden? Je beschikt over een afgeronde opleiding HBO opleiding en je hebt bij . Voor onze vestiging in Hengelo (O) zoeken wij een incassospecialist.


Op zoek naar een nieuwe uitdaging? ING Leeuwarden zoekt een incasso specialist (debiteurenbeheer) met enige jaren relevante werkervaring. Ben jij in het bezit van een MBO of HBO opleiding , heb jij een pro-actieve werkhouding en ben je per direct (flexibel) fulltime beschikbaar? Reageer dan direct online! Zonder een juridische opleiding heeft hij zich in elf jaar tijd opgewerkt tot juridisch incassospecialist.


Hij schrijft dagvaardingen en treedt zelfs . Als incasso specialist bij BVCM ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig. Modevakschool, div,cursussen: telefonische verkoop, incasso, juridisch . Training Effectief Debiteurenbeheer. Dit is jouw kans op een uitdagende functie bij dé incasso specialist van Nederland. Opleiding Debiteurenbeheer (DBH).


Voor Ultimoo Incasso gevestigd in Woerden zoeken wij een gedreven:. IPMA-D - maanden - Certified Project Management Associate Erkend diploma. IPMA Level D Certified Project Management Associate . Incassospecialist en kantoormanager, ruim jaar ervaring bij Van der Vlies.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts