vrijdag 25 december 2015

Schoolfoto nl bekijk en bestel

Nieuwe Schoolfoto een 7. Kies je eigen fotostijl! Onze Fotoplanners, Happy. Met je unieke code kan je in onze webwinkel eenvoudig bestellen. Je hebt al een fotovel vanaf 99. Door heel Nederland maken al 8scholen gebruik van onze schoolfotografie.


In de omgeving van Zwolle maken wij. Zoekt u een nieuwe schoolfotograaf? Wilt u dat Kiek schoolfoto bij u op school de schoolfotografie verzorgt? Bekijk de mogelijkheden.


Actueel adres, telefoonnummer en openingstijden voor Schoolfoto. Noordwijkerhout vindt u in dé lokale bedrijvengids - Detelefoongids. Binnen enkele dagen in huis. Meer dan jaar ervaring.


Ruime keuze uit pakketten. De ouders worden door ons van te. Ieder kind krijgt een eigen . Welkom in mijn schoolfotowebwinkel. Beste ouders en verzorgers,. U kunt per aangeboden foto bepalen welk product u er van afneemt.


Vindt u een foto niet mooi, dan besteld u niets. U kunt hieronder inloggen met de code en het wachtwoord dat u per . Dit werkt ideaal, want u kunt direct verschillende achtergronden uitproberen of de foto . Simpel, snel en geen rompslomp voor de school. Neem een kijkje op deze site om een beeld te krijgen van mijn stijl van fotograferen en wat ik wil bewerkstelligen rond schoolfotografie.


Alles digitaal en ouders kunnen . De inlogkaart is persoonlijk en bevat een unieke gebruikersnaam en wachtwoord waarmee u . Gratis verzending en gratis groepsfoto bij ieder fotopakket. Kinderen gaan op deze manier niet meer over straat met zakjes geld. Zo kunt u rekenen op kwaliteit, snelle levertijd en een soepele afronding van de schoolfoto sessie op uw school.


Zo is school enkel betrokken bij het maken van de . Hieronder ziet u een aantal voorbeelden van mogelijke pakketten en bijbehorende prijzen. Alle pakketten kunnen in overleg worden samengesteld zoals de school dat wenst. Pakket A (vellen – pose). met de inlogcode en het wachtwoord welke eerder aan u zijn verstrekt.


De schoolfotograaf zonder gedoe: meerdere poses, keuze in achtergronden, leuke schoolfotografen, online bestellen , betaalbaar, gratis terugkomdag, unieke mobiele studiowagen en hulp met schema. Wij maken ouders en school blij!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts