zondag 20 december 2015

Tv open haard wand

Deze pin is ontdekt door Yvon Wijnen. Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest. Vergelijk het ruime assortiment sfeerhaarden van de beste merken en bestel goedkope aanbiedingen: profiteer van de laagste prijs online! Je kunt de TV plaatsen op een wandplankje of indien mogelijk, op de schouw.


Je zou zelfs een inham kunnen creëren in het formaat van de TV voor een nog strakker . Altijd al een televisie boven de haard gewild? Je komt erachter welke haard het meest geschikt is, én wat de aandachtspunten zijn. Ideeën om uit te kiezen voor je eigen situatie. Zou jij ook een zithoek willen met zowel de televisie als een haard ? Maar weet je niet hoe je die zou kunnen combineren? Of heb je al een haard en televisie in de zithoek maar vind je dat onrustig en niet mooi?


Problemen rond het combineren van televisie. Als de dagen korter en kouder worden zoeken de mensen de warmte weer binnen op. Gezellig voor de open haard of kachel. Een tv wand met haard is ideaal. De wand komt in het midden van de woonkamer te staan, dus je kan er rondom omheen lopen.


Mag van gipsplaten, brandwerende platen, of y-tong blokken. Onder de tv komt een bio ethanol haard van . Onlangs plaatsten wij voor een particuliere opdrachtgever in Rhoon deze schitterende haardopstelling , een echte multifunctional! Bij deze haardwand is getracht om aan zoveel mogelijk wensen te voldoen en deze schitterend te integreren in het modern maar warme interieur. U wilt uw schouw renoveren of open haard moderniseren? U plant een grote renovatie of nieuwbouw?


Laat uw haard of kachel dan de blikvanger van uw nieuwe interieur zijn! De interieurarchitecten van Alpha Heating werken met plezier een totaaloplossing voor u uit: een haardwand met integratie van uw haar televisie , . In samenwerking met Eric Kuster heeft Boley een open haard ontworpen dat van twee kanten gezien kan worden. In plaats van knus haardgenot te beperken tot de woonkamer kan hier ook vanuit de keuken naar deze lijn van vuur gekeken worden. We krijgen veel vragen van onze klanten en interieurarchitecten over het plaatsen van een televisie boven een haard. Vaak scheelt het veel ruimte om de televisie en haard in te bouwen in dezelfde koof, daarnaast zijn de haarden van tegenwoordig mooi strak van vormgeving en dat past uitstekend bij een televisie.


U kan uw sierschouw gebruiken met verschillende modellen inbouwhaarden, gashaarden, inbouwcassettes, kachels of als een goeie ouwe open haard. Uiteraard zorgen wij ook. En wat dacht je van een heuse TV wand , multimediawand , TV -meubel of boekenkast met een geïntegreerde haard?


Kom gerust eens langs in . U kunt natuurlijk ook kiezen voor een open haard met tv. Deze kan geheel in de stijl van uw huiskamer gemaakt worden. Wij werken alles netjes af zodat uw tv meubel met open haard eruit ziet als één geheel. Zo kan een tv meubel met open haard de haardmeubel van uw dromen worden! Hierdoor lijkt deze gashaard op een echte open haard.


De TV is opgehangen aan een TV - wand met een uitdraaibare TV -beugel. Er is achter de TV - wand. Deze stijlvolle keuken kenmerkt zich door een robuust eiland met geïntegreerde tafel en een achterwandkastensysteem met open haard waar een uitgekiend metalen draagconstructie in is verwerkt.


Dit TV meubel met ingebouwde haard is voorzien van gelijkliggende schuifdeuren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts