donderdag 10 december 2015

Groepsaccommodatie utrecht 20 personen

Groepsverblijven Utrecht van tot personen. De meeste groepsverblijven zijn geschikt voor tot maximaal personen. Een zeer unieke groepsaccomodatie voor personen , vindt u in Houten.


Het betreft hier een vrijstaande villa met 3 . Kom met uw familie naar Utrecht , het Hart van Nederland. Buiten staat een vuurkorf.

Dit voormalig gymnastieklokaal is verbouwd tot een aangename en sfeervolle groepsaccommodatie. Groepsaccommodaties Utrecht , op zoek naar een luxe accommodatie of bijzonder groepsverblijf in Utrecht ? Hier vind je de allerleukste groepsaccommodatie ! Grootste aanbod familie boerderijen in Utrecht met overzicht van aantal slaapkamers, personen , prijzen en beschikbaarheid. Geweldige nieuwe accommodatie te Leusden. Van alle gemakken voorzien.


Geschikt voor groepen van personen of voor bed and breakfast. Nederland middenin de natuur, minuten met de auto en u bent in Utrecht. Er zijn appartementen en een.

Tot acht bedden kunnen in de accommodatie worden bijgeplaatst (kosten voor het bijplaatsen van een bed zijn € ,- per nacht). Uitgebreid Bourgondisch koken en natafelen kan . Kockengen Utrecht Nederland. De boerenwoning is gerestaureerd. Wil je met een groep de stad Utrecht gaan verkennen, of juist de rust opzoeken in de provincie? Met de hostels van Stayokay boek je altijd een leuk groepsverblijf in de Domstad of nabije omgeving.


Kies je voor een groepsaccommodatie in Utrecht , dan kies je bij Stayokay altijd voor een . Er is geen informatie beschikbaar voor deze pagina. Uniek (o)verblijven in een voormalige basisschool. Lattrop (Dinkelland) - Twente.


Luxe groepsaccommodatie. Midden tussen de weilanden vindt u op een actieve monumentale boerderij deze prachtig verbouwde luxe groepsaccommodatie met slaapkamers en badkamers voor maximaal personen. In de provincie Utrecht , vlakbij de piramide van Austerlitz vindt u onze groepsverblijven. Op het terrein bevinden zich groepsverblijven voor groepen van personen tot maar liefst 1personen in een verblijf. De groepsverblijven liggen op fietsafstand van Utrecht in een bijzonder bosrijke omgeving.


Ruinen Drenthe Nederland. Vele grote vakantiehuizen Utrecht van vele aanbieders zoeken en boeken! Tussen Utrecht en Amersfoort liggen de groepsaccommodaties van Paasheuvelgroep Austerlitz.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts