dinsdag 29 december 2015

Gravure capelle aan den ijssel te koop

Treinstation Schollevaar ligt op loopafstand van de woning. Vanwege de plannen om dichterbij het werk te wonen, is deze woning te koop gezet. De achterzijde van de woning grenst aan een parkje, u heeft dus geen achterburen.


De woning is onderhoudsvriendelijk, bijna alle kozijnen zijn van kunststof. Het pand heeft een oppervlakte van 125m² en een perceeloppervlakte van 271m² en heeft kamers kamers waarvan slaapkamers.

De geschatte waarde van deze woning is € 259. Deze woning staat voor €225. Op Huispedia vind je alle woningen van Nederland. De goudomranding is in 18-karaats.


Het ontwerp is ook vastgebran waardoor de gravure lichtecht en krasvast is. Een bod uitbrengen kan altijd. Oriënteren doe je op Jumba.

Onderstaande woningen staan te koop in de straat van uw keuze. Klik op een woning voor meer informatie. Capelle aan den IJssel , ZH . Afwijkende prijszetting . Dit betreft tot op heden 112-berichten, nieuw ingeschreven bedrijven, faillissementen, aanvragen voor vergunningen en te koop staande woningen. We hebben 2koopwoningen voor je zoekopdracht capelle den ijssel kamer, met prijzen vanaf € 129.


Vind of bied uw tweedehands Woningen te koop aan op Speurders. Indien van toepassing zal de zgn. Koper verklaart ermee bekend te zijn dat deze woning (en bijgebouwen) meer dan. Aan Den IJssel Paulus Potterlaan Vraagprijs 510.


Om je sieraad een persoonlijke touch te geven kun je ervoor kiezen om het te laten graveren. Doordat Lucardi filialen heeft, zit er altijd een winkel bij jou in de buurt die je hiermee kunt helpen, want iedere Lucardi heeft een graveermachine. Maar let op: niet ieder artikel is geschikt om gegraveerd worden , vraag bij twijfel . Vind bedrijfsvastgoed - kantoren en winkels te huur - in heel Nederland.


Zoek naar beschikbare bedrijfsruimte d. Er is geen informatie beschikbaar voor deze pagina.

Vlinderdas van Bamboe, met gravure Eiffeltoren Parijs Een hele aparte vlinderstrik, gemaakt van Bamboe, met een gravure van de Eiffeltoren Parijs.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts