maandag 29 februari 2016

Foutcode e50 aeg wasmachine

Wasmachine geeft een Ecode. Als je de trommel met de hand draait linksom doet ie het wel rechtsom lijkt of ie aan loopt. Wie kan mij verder helpen waar ik naar moet kijken.


AEG wasmachine storing E- Servicepartner. Dit betekent dat er onbalans is opgetreden tijdens het centrifugeren of dat de motor overbelast is geraakt. Het display van uw wasmachine toont de foutcode E50.

Het is mogelijk dat u dit probleem zelf kunt oplossen. Vandaag foutcode Egekregen op display aeg wasmachine. Ik heb de motor gedemonteerd en de koolborstels gecontroleerd en vervangen en het probleem is. Pompen werkt ook maar half (pompt wel). Na wat rondzoeken vond ik de truuk om de twee linker toetsen ingedrukt te houden, om zo een foutcode te genereren: E50.


Dit blijkt echter een verzamelcode te zijn voor ongeveer ALLE motor gerelateerde . Wanneer er iets mis is met jouw AEG vaatwasser geeft deze een foutcode weer in het display. De meeste problemen kan u immers gemakkelijk zelf.

E, Combinatie van onderstaande fouten. E5 Kortsluiting aan de motortriac. Kan ook aan de bedrading of de elektronica gelegen zijn. Dit heeft dan te maken met overbelasting van de motor van de wasmachine.


AEG foutcode E3 waarde analoge tov digitale pressostaat fout. Uw wasmachine heeft tijdens het drogen van de was problemen geconstateerd en is hierdoor overbelast. Wellicht dat u dit probleem zelf kun oplossen. Vindt hier de foutcode van uw merk wasmachine en probeer zelf de storing op te lossen.


Zie de volgende merken wasmachines : Aeg. Foutcodes , Storingen en Problemen. Neem het filter eruit door deze (veelal met kracht) linksom te. Vanmorgen voor de 2e keer foutcode Eop de display, ik wil de subcode uitlezen maar kom met geen mogelijkheid in het service menu. Heeft iemand een service manual voor dit type wasmachine ? Reparatie oplossing voor de Estoring bij wasdrogers van Aeg , Zanussi en Electrolux.


We weten nu om welke foutcode het gaat, kijk in de tabel welke punten u moet controleren. Een reparatie aan uw machine is zomaar mogelijk als een apparaat al jaren trouwe dienst bewijst. Op deze pagina geven we uitleg en tips over de Efoutcode.

Een nieuw apparaat kopen kan altijd nog! In veel gevallen is het witgoed nog te repareren en het is natuurlijk goedkoper dan aanschaffen van nieuwe apparatuur! Nu enkele wasbeurten later stopt de machine midden in een programman met de foutcode E50.


Deze is nergens terug te vinden. Reageer op deze vraag Misbruik melden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts