vrijdag 19 februari 2016

Badkamer hillegom

Nieuwe keuken of badkamer ? Hoe ziet jouw droombadkamer eruit? Kom langs bij de badkamerspecialist en laat je inspireren! In deze badkamer hebben wij gekozen voor een Keuco spiegelkast met deuren en verlichting.


Er is een Primabad badmeubel geplaatst met voldoende opbergruimte. Voor in de douche is gekozen voor een Hansgrohe Showerpipe. Het vrijstaande bad is . Is het hoog tijd om uw badkamer in Hillegom te renoveren of vernieuwen? De badkamerspecialist helpt u met het ontwerp, de installatie of renovatie.


Reeds jaar gevestigd in Hillegom ! Uw voordeel is dat wij grootschalig en daardoor scherp inkopen hetgeen direct leidt tot interessante prijzen aan u, de consument. Badkamer Hillegom , stijlvol en zeer fraai ingedeeld. Welkom bij De Eerste Kamer ! Wilt u graag meer comfort in uw badkamer , of het gebruiksgemak verbeteren?


Overweeg dan om de complete badkamer te renoveren of om enkel een badmeubel aan te passen. Elke badkamerspecialist uit ons netwerk in Hillegom heeft een ruime ervaring met het ontwerpen en plaatsen van badkamers. De meest volledige site met ruim 66. Maak dan een afspraak met Erkelens sanitair.


Metnils Interieur Maatwerk. Sophialaan 5H (werkplaats). Daalseweg 199A (postadres). Thank you for visiting here. Below is a amazing graphic for badkamer hillegom.


We have been searching for this picture via web and it originated from reliable source. If you would like for any unique fresh option for your home then this badkamer hillegom graphic must be on top of resource or else you . Lukas kwam bij ons tegelen. We kregen van de loodgieter en andere vakmannen complimenten! Werken secuur en denken met je mee.


Deze mensen zijn top vakmensen. Harde werkers en leveren ook goed werk. Zowel de badkamer als het leggen van de vloer is uitstekend gedaan. Ook toen er een storing kwam omdat de tegels een week later werden geleverd.


Hebben zij er voor gezorgd dat we toch op tijd konden . Zoek uw dichtstbijzijnde dealer op! Voorlopig energielabel: C Wat betekent dit? Isolatie: Volledig geïsoleerd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts