woensdag 24 februari 2016

Speeltuin westbroekpark

Vlakbij grote speelweide en rosarium. Er zit ook een leuk theehuis, maar wel oppassen met de kleintjes want het ligt aan het water. Heerlijk om lekker rond te wandelen (bekijk de 3soorten rozen!), een bezoekje te brengen aan de eendjes in de eendenvijver en lekker spelen in de speeltuin.


Het park, hectare groot, heeft. Ook zijn er een theeschenkerij, restaurant en. Naast het rosarium ligt de speelweide.

De weide wordt bijvoorbeeld gebruikt voor balspelen en barbecues. In de speeltuin staat een schip waar kinderen op kunnen spelen. Daarnaast zijn er schommels en een kabelbaan. Natuurlijk staat de grote speeltuin bij uitspanning De Bataaf, pal naast Madurodam, op nummer één.


Onze favoriet is de hoge glijbaan. Oppassen geblazen, je glijdt zo een gat . Een bruisend openlucht restaurant waarbij je je waant in de straten van Tokyo of Kyoto! Bergen kraakverse sushi waarbij jij je beste chipstick kunsten kunt vertonen.

Take the cute tiny ferry at the Haringkade to get there for some nice tea or to rent one of the little rowing boats to explore the area. Oeh and this place is perfect for weddings as well . Westbroekpark omgetoverd tot Japanse speeltuin. In speeltuin de Speelakker is extra aandacht voor kinderen met een verstandelijke of lichamelijke handicap. Een deel van de speeltoestellen is dan ook spe.


Enkelvoudigebeschrijving: Akte van oprichting van de Vereniging Speeltuin de Harstenhoek met als doel de exploitatie van Speeltuin Kaatje Mossel en de dagelijkse begeleiding en het dagelijks toezicht op de. Beste allen, Ik ben op zoek naar een leuke speeltuin in Den Haag en omgeving, waar er behalve de leuke speeltuin , ook meerdere faciliteiten zijn zoals. De collectie in het beeldenpark geeft een gevarieerde doorsnee van vooral de eerste jaren na de Tweede Wereldoorlog weer. Centraal in het park ligt een groot vijver en veld met een grote speeltuin voor kinderen waar het in de . Categorie: Met video, Stadsomroep Den Haag . In september zijn we 1jaar getrouwd.


We willen dit niet helemaal ongemerkt voorbij laten gaan maar ook geen uitgebreid knalfeest geven. Eigenlijk willen we het in de middag een paar uurtjes vieren zodat vrienden en familie de kinderen mee kunnen nemen. De jaarlijkse zomerse theaterkermis heeft veel te bieden aan de verschillende bezoekers van alle leeftijden.


Frivole eettenten, kermisattracties en ruim vijftien theatervoorstellingen per avond maken het de bezoekers . Keizerstraat is op loopafstand waar vele leuke winkeltjes en restaurantjes zijn. Den Haag centrum is minuten fietsen of makkelijk per tram bereikbaar (1min lopen). Door de beschutte ligging op het zuiden is de temperatuur hier vaak een paar graden hoger dan elders in de stad.

De Waterkant ligt midden in het Rosarium. In het Rozarium bevindt zich een leuke speeltuin. Slenter over de paden, ga naar de speeltuin , roei op het meer, speel een partijtje minigolf of bezoek de rozentuin in dit monumentale stadspark. Vele soorten rozen, eens per jaar een keuring.


Standbeelden, mooie perken (om ideeen voor thuis op te doen), theepaviljoen aanwezig. Mogelijkheid om n bootje te huren! Restaurant met erbij een erg leuke speeltuin.


Kwekerij voor nieuwe rozensoorten wordt erg goed onderhouden. BuitenpretSpeeltuin Westerpret is onderdeel van Bowling- en Recreatiecentrum Westerpark. Het recreatiecentrum heeft een breed aanbod in ontspanning en recreatie voor jong en oud.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts