vrijdag 26 februari 2016

Pop up fles met naam

Kies je Mepal pop - up drinkfles met naam uit zes verschillende kleuren en personaliseer hem helemaal naar jouw zin met verschillende afbeeldingen, oprdukkleuren en lettertypes. Inhoud : 4ml, BPA-vri. Kies je Mepal pop - up waterfles drinkfles met naam uit zes verschillende kleuren en personaliseer hem helemaal naar jouw zin met verschillende afbeeldingen, oprdukkleuren en lettertypes.


Met deze transparante waterfles zie je precies hoeveel je al gedronken hebt en word je gestimuleerd de fles leeg te drinken. Super kwaliteit, probeer het zelf en bestel direct online!

De pop - up drinkfles uit het assortiment van Mepal is echt ideaal. Druk en drink, dat is het principe. Druk op de drinktuit en de fles is open, druk nog een keer en hij is dicht. Reuze handig tijdens actieve momenten en voor een snelle slok tussendoor. Pop - up drinkfles met naam bedrukt van het merk Mepal.


Slijtvast en vaatwasser bestendig. Bekijk ook de bijpassende broodtrommels en schooltassen met naam. Beschikbaar in kleuren.

Ook leuk om cadeau te geven! Van het bekende merk Mepal. Lekdicht en makkelijk demonteerbaar. Altijd een origineel item! Ontwerp hier je persoonlijke drinkbeker pop - up met naam ! Ook deze schoolbeker is van het merk MEPAL en van zeer goede kwaliteit.


Dat is de pop - up drinkfles (2ml) van Rosti Mepal. Door een druk op de knop laat de drinkfles zich probleemloos openen. Nu bij De Wit Schijndel, nr. Gedurende twee weken biedt het premium vodkamerk in deze eerste Nederlandse Belvedere Bespoke pop - up store een unieke beleving.


Marjolein legt je alle gemakken uit van alle types broodozen die we verkopen. Ditmaal de Mepal pop - up drinkfles met naam. Ook deze is volledig te personaliseren met naam en afbeeldingen.


SAMSUNG CAMERA PICTURES. De drinkfles is in zeven kleuren te verkrijgen, mijn zoontje kiest de lichtblauwe kleur. Aangezien de oudste al gelijk riep dat hij een tank wou hebben op zijn . Deze kinderfles is ideaal voor thuis, op school en tijdens het sporten.

Met leuke groene letters en dieren kun je de fles voorzien van de naam van je kind. Daan en Jesse waren helemaal trots dat ze zelf de fles mochten samenstellen. Ze kozen ieder een kleur, geel en groen, en samen kozen ze de kikker uit om erop te zetten. Ook wilden ze graag hun namen groot op de fles , dus ook dat wordt geregeld.


Heb jij bij ons een Mepal pop - up drinkfles met naam gekocht? Kijk dat naar dit filmpje en ontdek hoe je dit eenvoudig kan verhelpen. De gewenste naam kan u vermelden bij de opmerkingen bij het plaatsen van de bestelling.


Wordt verzonden binnen de 7 . Deze mooie beker van Frozen met een inhoud van 2ml.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts