woensdag 10 februari 2016

Keukenvloer hout

Ja, een houten vloer kan je ook in de keuken leggen! En het kan zelfs erg mooi zijn. Het leggen van een houten vloer in de keuken zorgt voor een rust en eenhei doordat je de optie hebt om deze door te leggen vanuit de woonkamer.


Een houten vloer vormt letterlijk en figuurlijk de basis voor het geheel. Wil je een houten vloer in de keuken?

Let op, er zijn wel wat aandachtspunten. Voor beneden willen we erg graag hout. In huidige huis zat destijds (jaar geleden) een mooie parketvloer, visgraat. Echt mooi, maar ik zou het zelf nooit gekozen hebben. Mijn voorkeur is al jaaaaren een mooie houten vloer in van die brede vloerdelen.


Vind het iedere keer weer zo prachtig, en ook ruimtelijk werken. Wat doen we met de vloer ? Houten vloer in de keuken?

Vraag altijd het advies van een professioneel parketplaatser: hij ziet meteen of de ondergrond en de ruimte ideaal zijn voor het plaatsen van een houten vloer en kan ze indien nodig aanpassen of behandelen. De keuze voor een keukenvloer wil nog wel eens afwijken van de overige vloeren in de woning. Uiteraard moeten we kijken naar de gebruiksruimte. Toch is het naast de praktische afwegingen zeker van belang te kijken.


Veel mensen twijfelen of het wel verstandig is om een houten vloer of een parketvloer in de keuken aan te leggen. Toch is een houten vloer juist heel geschikt in de keuken. Heeft u net een nieuw huis gekocht en wil u de huidige houten vloer van een opfrisbeurt voorzien?


Wij geven graag eerlijk advies en leveren snel en flexibel. Het kan zijn dat de afwerklaag door de jaren heen versleten is. Plankenland helpt u graag bij schuren of restaureren van uw houten vloer. Neemt een renovatie van . Kan een houten vloer in de keuken?


Wordt de vloer niet erg vies? Op deze pagina geven wij advies over een houten vloer in de keuken. Vloeren koop je bij GAMMA. Zoek je een massief houten vloer of juist laminaat?

Ook kun je bij ons terecht voor passende ondervloeren en vloerlijmen. Als u met bovenstaand problemen heeft is het niet aan te raden parket in de keuken te nemen, maar een ander materiaal. Of om een rand tegels om het aanrecht te laten . Wanneer je een open keuken hebt, is het prachtig om de houten vloer door te leggen van de woonkamer naar de keuken. Dit oogt veel ruimer en bovendien wordt de ruimte meer één geheel. De houten vloeren die hieronder zijn afgebeeld . Het voordeel van dit soort keukenvloer ideeën is dat ze zoveel warmte uitstralen.


Ziet er direct gezellig uit. Een keukenvloer van hout zorgt voor een prachtige keuken, maar vraagt wat meer onderhoud dan een tegel keukenvloer. Raadpleeg een expert hoe je de specifieke houtvloer moet behandelen, . Als je graag tegels in de keuken plaatst, kies je best voor keramische tegels.


Deze zijn onveranderlijk qua vorm en zeer besteding tegen vlekken en producten. Je vindt ze tegenwoordig in alle vormen en kleuren. Je kunt zelfs keramische tegels kiezen die eruit zien als natuursteen of een hout look hebben. Bij fineerparket varieert de dikte en bestaat de slijtlaag bovenaan uit massief hout op een drager.


Laat u niet misleiden : laminaatvloeren bevatten geen enkel element in hout. Een correcte plaatsing (verlijming, sierspijkers) én een degelijke afwerking (inoliën) garanderen uw vloer een lang leven. Kan je niet kiezen tussen een houten vloer of een gietvloer? Beide soorten vloeren hebben elk hun eigen specifieke eigenschappen en uitstraling.


Ze staan erg mooi bij elkaar. Een combinatie van een gladde en strakke gietvloer met een natuurlijke houten vloer geeft een uniek effect. Ontdek nu zelf de verschillen!


Naast de gebakken tegels zijn er dan nog de tegels van natuursteen. Om het over hout - en betontegels maar niet te hebben. Binnen elke categorie zijn er verschillende hardheidsgradaties.


En dan heb je natuurlijk al die kleurverschillen nog. Het bestaat niet dat je geen tegel van je gading vindt. Aangezien de kwaliteit van de ondervloer een grote invloed heeft op de uiteindelijke kwaliteit en het comfort van uw Quick-Step- vloer , raden wij je ten zeerste aan om je Quick-Step- vloer te . Of ga je voor pvc, tegels of vinyl?


Ga je voor een houten , parket of eiken vloer of laminaat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts