vrijdag 26 februari 2016

Was komt warm uit de wasmachine

De inhoud is alleen warm als je warm of heet gewassen hebt. De verwarmingselementen van de machine zijn dan goed heet geweest, en die koelen niet zo héél snel af. Het nog vochtige wasgoed kan dus in de machine weer wat warmte van de omgeving opnemen, ook al is het met koud water gespoeld.


Was komt koud uit de wasmachine hier, en warm uit de droger ;-). Een wasmachine spoelt altijd koud (alhoewel er machines bestaan die ook warm kunnen spoelen, maar is nergens voor nodig).

Als je machine of de deur tijdens het wassen koud aan voelt dan wast je machine niet meer warm hoor. Het lijkt alsof de wasmachine niet meer opwarmt. Geen verwarming en warm water, wasmachine. Wasmachine veel te heet - Forum Wasmachines.


Ik heb sinds kort een tweedehandse Candy grand o infotext wasmachine , maar die wordt veel te heet. Ik denk dat de thermostaat niet goed werkt. Weet iemand wat je daar aan kunt doen.

Waar zit die thermosthaat hoe haal je hem er uit en vervang je hem en waar kun je een nieuwe . Ik heb een AEG wasautomaat welke prima zijn werk doet. Echter sinds korte tijd komt de was enorm heet uit de wasmachine. Heeft iemand enig idee hoe dit. Waarom komt mijn was gloeiend heet uit de trommel?


Ook maakt de wasmachine tijdens het centrifugeren af en toe een raar geluidje. Hmm, de glas van onze wasmachine wordt niet echt warm als hij een warme was draait. Hier komt het er ook koud uit , maar ik kan me er iets bij voorstellen dat ie spoelt met koud water. Steeds vaker horen wij van klanten dan hun wasmachine muf ruikt of soms zelfs stinkt. DIT KOMT DOOR EEN COMBINATIE VAN VLOEIBAARZEEP EN TE LAGE TEMPRATUUR WASSEN.


De laatste weken oververhit het wasmachine zodat er stoom uit het zeepbakje komt en de machine erg warm aanvoelt ondanks dat het een 30° wasprogramma betreft. De wasmachine wordt niet meer heet . In de trommel zie ik dan heel veel schuim. Wat kan hiervan de oorzaak zijn?


De machine is zeker jaar oud. Is het misschien ergens een .

Deze vraag stelde ik mezelf ook af dus ik ben op onderzoek uit gegaan. Dit gebeurt doordat er heel veel kleine gaatjes in de binnenste trommel zitten waar het water doorheen komt. Het is niet de bedoeling dat u de was uit de machine haalt en alle vlekken er nog in zitten of een stinkende geur uit de wasmachine komt. Dit heeft natuurlijk met een aantal dingen te maken.


Het wasmiddel bijvoorbeeld. Maar ook is het belangrijk dat het water goed warm wordt. Als het water koud blijft, . Is mijn Bosch wasmachine stuk?


Als je een programma draait van een uur, hoeveel minuten daarvan zou het water warm moeten zijn? Er zijn machines waarbij de waterinlaat bestaat uit koud en warm water of een mix van beiden. De temperatuur van dit water kan of te kou of te warm zijn, (ook afhankelijk van seizoen). Bij is dat maar een minu.


In Europese landen komt dit probleem zelden voor. Zodra u de oorzaak heeft gevonden en het probleem blijkt veroorzaakt te worden. Wordt jouw wasmachine niet meer goed warm tijdens een programma? Als je de wasmachine op koud wassen instelt en er warm water uit de zonneboiler in laat lopen dan heb je de normale lengte van het wasprogramma.


Als je hier een beetje zoekt vind je wel een antwoord. Een hot-fill is een apparaat dat tussen de wasmachine en de wasmachinekraan wordt geplaatst. Dat maakt het mogelijk om het warme water uit de cv-ketel te gebruiken in je wasmachine. Het apparaat wordt buiten de machine tegen de muur geplaatst en beschikt over drie slang-aansluitingen: één voor de .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts