donderdag 18 februari 2016

Open keukens afbeeldingen

Kiezen voor een open , half- open of gesloten keuken. Een open keuken zorgt voor een aangenaam sociaal contact maar brengt toch ook enkele minpuntjes naar boven. De voor- en nadelen van open en gesloten keukens vind je hier terug.


Is je keuken aan vernieuwing toe? Vind de beste keukendesigns, ideeën en inspiratie in diverse stijlen.

Een houten keuken brengt over het algemeen een landelijke sfeer met zich mee, maar kan ook heel modern ogen als het goed gecombineerd wordt. Hierop maak je zelf een verzameling van je favorieten afbeeldingen. Als Van Wanrooij zijn we op Pinterest zeer actief. Bekijk onze moodboards, volg ons en maak je eigen moodboard als een perfecte voorbereiding voor jouw nieuwe keuken ! Ga direct naar Pinterest of laat je hieronder inspireren door een selectie van . Innenarchitektur : Koele Modern Interieur : Half Open Keuken Uit Goteborg Open Keukens Afbeeldingen Msnoel Modern Interieur : half open keuken uit goteborg Innenarchitekturs.


Innenarchitektur : Kleine Modern Interieur : Half Open Keuken Uit Goteborg Open Keukens Afbeeldingen Msnoel Modern Interieur : half open keuken uit goteborg Innenarchitekturs.

Dankzij de spatwand met witte glanzende tegels, de retrokraan in chroom en neutraal kleurgebruik is dit een mooi voorbeeld van een heldere landelijke keuken. Het werkblad in beton verhoogt het landelijke gevoel zonder in te boeten aan het moderne geheel. Ook de typische open legplanken dragen bij aan de cottage . Zo kun je makkelijk om het kookeiland heen lopen. Daarnaast zorgt de extra ademruimte ervoor dat je de keukenapparatuur gemakkelijk kunt bedienen en de keukenkastjes zonder problemen kunt openen.


Dovy Keukens is gespecialiseerd in het maken van keukens op maat en realiseert al uw keukendromen. Kom zeker ook eens bij ons langs. We zijn sinds kort aan ons bouwavontuur begonnen en zijn nog wat aan het bekijken hoe we de keuken en de living willen indelen.


Ontdek de trendsettende Silestone kleuren. Nu zitten we met het idee om voor een open keuken te kiezen om zo wat meer ruimte te creëren en nog meer een opgen gevoel te hebben. Grijs en hout, zwart om accenten aan te brengen en een vleugje industriële charme. De raamwerkfronten met de knopgrepen, de van binnenuit verlichte vitrinekast en een massief houten tafel met karakter vormen belangrijke stijlingrediënten.


IKEA - Op deze plek hebben we iedere keuken opgesplitst in onderdelen. Personaliseer je keuken door je favoriete keukendeurtjes, de kraan, het werkblad en. Landelijke keukens en interieurs, houten keukens in verschillende stijlen zijn het specialisme van Tinello.

Altijd maatwerk uit eigen werkplaats.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts