dinsdag 9 februari 2016

De poort praktijkschool

Praktijkschool de Poort is een school voor praktijkonderwijs. Leerlingen worden voorbereid op de arbeidsmarkt of vervolgopleiding op een ROC. Beroepsgericht onderwijs op individuele basis. Op deze pagina vindt u de laatste info met betrekking tot de vakantiedata en studiedagen.


De Poort is een kleinschalige school met veel aandacht voor veiligheid en zorg. We bieden onderwijs op maat door middel van gepersonaliseerde leerroutes. Onze zorg vertaalt zich in persoonlijke aandacht en begeleiding van de leerling en de ouder(s).


School voor praktijkonderwijs. De Poort bereidt kwetsbare jongeren optimaal voor op een zelfstandige plaats in de complexe, hedendaagse maatschappij. De jongere verlaat de Poort met een goed passend traject, een vaste baan of een vervolgopleiding en weet deze te behouden. De Poort biedt vanuit een christelijke identiteit kleinschalig, individueel . SCOH beheert scholen voor basisonderwijs, scholen voor speciaal basisonderwijs, expertisecentra en een praktijkschool ( De Poort ). Deze vestiging is onderdeel van een school met vestigingen. Samenwerkingsverband: SWV V(S)O Zuid Holland West . Meerdere laptops en andere elektronische apparaten blijken door onbekende uit praktijkschool De Poort te zijn gestolen.


Join LinkedIn today for free. Zorg vertaalt zich in persoonlijke aandacht voor en begeleiding van de leerling en de ouders en het bieden van onderwijs op maat, door middel van individuele leerroutes. De sloop van de oude school is inmiddels begonnen. Haagse leerlingen van praktijkschool De Poort bezoeken ADO Den Haag. Dit bezoek was georganiseerd in het kader van het project Gezond Bezig van GGD . Contactgegevens, Adres: Duinstraat 55.


Leerlingaantal totaal en per afdeling, 20 200 . Onderwijsaanbo leerjaren. De SP is een socialistische, eurosceptische partij. SCOH beheert scholen voor basisonderwijs, scholen voor speciaal basisonderwijs, expertisecentra en een praktijkschool ( De Poort ). Leeuwen hebben wij alle daken van dit project waterdicht gemaakt.


Vanwege het frisse scholen beleid wat inhoudt een hoge Rc waarde en hoge eisen aan de dakbedekking, is er gekozen voor een C-EPS mortel gesmeerd op afschot en een laags volledig . Corine Ballering ( CPS).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts