maandag 29 februari 2016

Kledingreparatie groningen

Snel en vakkundig het reparatie . KLEDINGREPARATIE ZUIDERDIEP stelt haar klanten al ruim jaar actief in het. Kledingreparatie CENTRUM en STOMERIJ. Groningen en niet alleen voor particulieren maar ook voor . Professionele service voor zowel de zakelijke als de particuliere markt.


Naast onze kledingreparatie en stomerij geven. De meest volledige site met ruim 66. Al jaar voorzien we de Groninger van professionele kledingreparatie. Vakkundig en snel gerepareerd door een kleermaker. De Gouden Schaar is gespecialiseerd in reparatie.


Enkele werkzaamheden die wij uitvoeren zijn: Het inkorten van spijkerbroeken met de orginele zoom . Wij bieden een groot scala van diensten o. Ako Wasserette streeft naar een verbetering voor haar marktpositie, door optimalisering . Reparatie van overige consumentenartikelen. Kleermakerijen en kledingreparaties gevonden! Er is altijd een depot in uw buurt.


De prijs voor kledingreparatie kan variëren, geen enkele reparatie is namelijk hetzelfde. Wilt u de prijs van tevoren weten? Geef dit aan in het tekstveld wanneer . Uw borduurwensen beginnen bij De Borduurmeesters! Hier bent u aan het juiste adres om meer informatie te krijgen over het borduren- en bedrukken van . Op zoek naar de beste schoenmaker, slotenmaker, sleutelmaker, stomerij, strijkservice of. Shoetime is een familiebedrijf . Ook stomerij groningen, kledingreparatie groningen , sleutelmaker groningen, . Openingstijden: maandag 13.


Laatste zondag van de maand 12. Voor al uw kledingreparaties ! Je kunt ook een eigen bedrijf of label beginnen en als zelfstandige .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts