maandag 15 februari 2016

Smoothie avocado banaan aardbei

De lekkerste smoothie ever: aardbeien avocado smoothie. In combinatie met de aardbeien en banaan is dit de ultieme roze zomer smoothie. Snijd de avocado doormidden, lepel de avocado eruit en verwijder het kroontje van de aardbeien.


Bewaar aardbeien ter decoratie. Aardbeien - avocado smoothie. Ingredienten: - banaan ,gepeld en in plakjes. De aardbei banaan smoothie is een klassieker onder de smoothies.


In dit artikel vindt je een aantal recepten voor avocado smoothies. Je dag beginnen met een lekkere Smoothie van avocado , banaan en aardbei ? Dat kan dankzij dit lekkere receptje! Deze ontbijtsmoothie geeft . Lekkere fruit recepten voor avocado liefhebbers vind je bij fruit.


Elke week nieuwe recepten. Bekijk ons assortiment en bestel een fruitbox eenvoudig online! Je hebt maar een ingrediënten nodig en je smoothie is zo . Wat heb je nodig voor avocado aardbeien smoothie : – banaan gepeld – halve avocado gepeld en ontpit – handjevol aardbeien – 1ml . Een aardbeien smoothie is gezond en ook nog eens erg lekker, mits je de juiste ingrediënten gebruikt. Een gezonde groenten en fruit smoothie met aardbei , banaan en romeinse sla.


Groene smoothie met avocado , kiwi en gember . Er gaat een avocado in, wat zorgt voor de groene kleur van deze smoothie , sinaasappel, banaan , yoghurt en melk. Een heerlijke zomerse avocado smoothie met aarbeien en cacao nibs. De groene smoothie spinazie met banaan en aardbeien. Voeg daarna de druiven, banaan , ananas en halve avocado toe en mix het nog . Ik ben fan van het gebruik van avocado in een smoothie , omdat je op.


Heerlijke fruitige smoothie met banaan , medjoul dadels aardbeien en avocado voor de romigheid. Banaan -bleekselderij smoothie. Boerenkool-peer- banaan - aardbeien smoothie.


Ziet er lekker uit toch. Dan de boerenkool en avocado toevoegen en nogmaals goed blenden. Halveer de avocado , haal de pit eruit en trek de schil van .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts