woensdag 10 februari 2016

Tegelcentrum emmen

Van ontwerp tot installatie, inclusief wand- en vloertegels. Wij geven ontspanning de ruimte! Na het succesvolle eerste jaar i. Er is geen informatie beschikbaar voor deze pagina. Design tegels bestelt u betrouwbaar en snel. Wanneer u op zoek bent naar een keuken, badkamer, vloertegels, wandtegels of een complete renovatie van uw keuken of badkamer dan bent u bij ons bedrijf aan het juiste adres.


Met ruim jaar ervaring zijn wij een begrip in Noord Nederland. Iedereen weet wel dat we specialisten zijn op het gebied van tegels, tegelzetters en badkamers. Gelukkig hoeven we dat niet meer uit te leggen. Wij begrijpen dat het niet alleen gaat om het leveren van producten, maar dat het belangrijk is wie het voor u regelt en op welke . Bij de showroom en op onze webshop kunt u goedkoop tegels inkopen.


Van tegelstroken tot voegmiddel en van natuursteen tot wandtegels. Als sanitair winkel is Megadump Dalen één van de bekendste winkels die badkamertegels levert in uw omgeving. Wij leveren kwalitatieve tegels voor erg voordelige prijzen.


En ook als u niet in de buurt woont, sturen wij u graag enkele. Via onze nieuwe pagina laten wij u graag zien waar ons familiebedrijf voor staat en dat u voor alles op het gebied van sanitair, tegels en de inrichting van uw badkamer of toilet bij ons terecht kunt. Alles wat u zoekt wordt hier gevonden. Bedrijven die u kunnen interesseren. Wij zijn gespecialiseerd in tegels en sanitair.


Uitgebreid assortiment tegels vindt u in onze tegelhal. Tegels groothandel gevonden! Haren - Iedereen kan optimaal profiteren van een stevige verbouwingsopruiming bij Fliesen Center Jasken. Sanidrome Pieter de Hoog. De onderneming aan de Altenberger Strasse in Haren -Altenberge gaat de prijzen stevig aanpassen en een bezoekje is de moeite waard.


In onze showroom vindt u een groot assortiment tegels en de mogelijkheden zijn eindeloos. Het serviceniveau passen we geheel aan op uw wensen. Onze tegelzetters en installateurs verwezenlijken uw droombadkamer met zorg, maar wanneer u zelf voor de installatie wil zorgen, is dat ook prima. Adres: Veilingstraat 54.


Ziet u iets dat fout is? Heijnen Interieurbouw Logo: Keuken Veenoord. De vennootschap onder firma V. Het is niet mogelijk van alle tegels een voorbeeld te tonen.


Op uw beeldscherm zullen kleur en reliëf.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts