donderdag 25 februari 2016

Bouwlustweg 2 leidschendam

HKZ gecertificeerd JJC is HKZ gecertificeerd. Uw zoon of dochter wordt tijdelijk opgenomen bij JJC in Leidschendam. Wij gaan uw kind intensief begeleiden. Ben je uitgestroomd en heb je toch nog even hulp nodig? We blijven voor je klaarstaan.


Behandelcentrum voor JeugdzorgPlus. Let op: Komt u met de auto? Stel dan uw navigatie in op Kastelenring, Leidschendam. Vlak voor aankomst ziet u over de brug ons terrein liggen. Stichting JJC - Leidschendam.


Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen. Deel dit profiel met anderen. Adressering kopieer adres.


Zoek en vind postcode bij Bouwlustweg in Leidschendam. Gemiddeld bestaat een huishouden uit ,personen. Biedt plaatsen voor jongeren met een indicatie gesloten jeugdzorg van Bureau Jeugdzorg (bekrachtigd door een machtiging gesloten plaatsing van de kinderrechter) en paatsen voor jongeren met een CIZ-indicatie (ZZP LVG of 5), al dan niet met machtiging uithuisplaatsing of rechterlijke machtiging. Oktober LifelinerLeidschendam Bouwlustweg. Het Mobiel Medisch Team is maandagmiddag met de Lifelinernaar Leidschendam gevlogen in verband met een medische noodsituatie aan de Bouwlustweg.


Het is ons verder niet bekend wat . Melding: Leidschendam , Bouwlustweg -Ambulance Met Grote Spoed. Schakenbosch Zorg voor Jeugdigen B. Geregistreerde jeugdhulpaanbieders. Jeugdhulpaanbieders die in een gesloten accommodatie opname en verblijf aanbieden aan jeugdigen voor wie een machtiging als bedoeld in artikel 6. Overweeg jij een carrière binnen de jeugdzorgplus? Bekijk alle appartementen te huur in Bouwlustweg , Leidschendam op funda.


Rahimbaks in Leidschendam. Heb jij twee rechterhanden, een flexibele instelling en zoek je een nieuwe uitdaging als facilitair medewerker binnen een gesloten jeugdzorginstelling? Wat ga je als facilitair medewerker doen? Als facilitair medewerker ben je grotendeels bezig met reparatiewerkzaamheden zoals .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts