donderdag 18 februari 2016

High chocolate rotterdam

Lekker om aardbeien, spekjes en koekjes in te dippen. Een High Choc is €1p. De lekkerste genietplekken in Nederlan voor High Tea, High Choc, koffie en gebak, thee, chocolademelk in wel smaken en eindeloze chocola. Chocolate Company Café Maastricht. Got the choice of different kind of chocolate milk.


Brownies were full of chocolate. It served as a full lunch for us. And ordered some extra caramel truffels for at home. Kom naar het ontmoetingsplein op onze website en vind iemand . De topper van de zaak is naar eigen zeggen de Hotchocspoon, chocolademelk aan een lepel in wel meer dan smaken.


Naast alle bijzondere chocoladeproducten is er een . Voor de echte chocoladeverslaafden onder ons: je kan hier ook aan de High Choc. Dan krijg je niet alleen een high tea voorzien van de nodige chocolade - ingrediënten, maar krijg je er ook een warme chocolademelk en een chocoladefondue bij. CHCO Café, Oude Binnenweg 109a, Rotterdam.


In onze winkels in Schiedam en Rotterdam Centrum kunt u genieten van heerlijke bonbons met een kopje koffie of een beker warme chocoladedrank , maar ook een chocolate tea of een chocolade fondue. Zin in een heerlijke high tea? Dan zit u bij ons nog beter met de chocolate tea.


De verrukkelijkste zoete . Geniet van heerlijke, warme chocolademelk en bijzondere taartjes.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts