maandag 29 februari 2016

Lasergamen leiden indoor

Indoor lasergamen in Leiden. De hele gamepit heb je voor je eigen groep! Wil je nog meer spanning en het gevoel dat je écht iemand raakt of geraakt wordt? De eerste lasergame in de Leidse regio!


Nieuw bij Rockademy is een partijtje lasergamen. Paintball indoor evenement organiseren in Leiden ? Combineer het met rocken of DJ-en, cool! Naast paintball indoor in de buurt van Leiden kunt u bij ons terecht voor lasergamen en airsoft. Ontbrekend: indoor outdoor lasergamen Den Haag: lasergamen vanaf 1voor een.


Adrenaline -verhogende games. Binnen, in een spacey omgeving met hindernissen en verstop mogelijkheden moet je met een lasergun (geheel ongevaarlijk) zoveel mogelijk tegenstanders uitschakelen. Lasergamen wordt gespeeld in twee of meer teams of ieder voor zich. Als je iemand raakt scoor je punten, als . Wil je komen karten of lasergamen in Zoetermeer? Kijk dan op onze website voor al onze games en onze openingstijden.


Ook leuk voor kinderfeestjes, bedrijfsuitjes en vrijgezellenfeesten! Je kunt kiezen tussen Spiderman of Batman, wie ga jij verslaan? Het is niet mogelijk eerder te komen dan de gereserveerde tijd om ( taart) te eten of cadeautjes uit te pakken.


Hiervoor hebben we bij de Large en Extra . Denk aan pianoles, gitaarles, zangles, drumles en zelfs DJ-les! Xtreme lasergame brengt lasergamen bij jou op locatie of op een van onze locaties in Amsterdam of Wormerveer. Wij bieden een compleet nieuw en spectaculair variant van lasergamen en bieden je de mogelijkheid om dit te spelen op elk denkbare locatie. Silverstone is het partycenter op slechts minuten vanaf Amsterdam of Haarlem.


Kom gezellig karten, lasergamen , bowlen of eten. Behalve de opwindende spellen LaserSquash en Mission Possible brengt LaserproGames tal van andere spellen voor kids en jongeren op de markt. Onze lasergames zijn te vinden in game centers, kartbanen, speelparadijzen . De kinderen kunnen bij ons klimmen, klauteren, door.


Als exra activiteiten biedt Monkey Town Warmond gratis lasergame (1e spel gratis) en kinderdisco aan. Dé locatie voor bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten, familieuitjes en verjaardagen. Welkom bij de Avontuurfabriek. Geschikt voor groepen tot 7personen. Met speciale laserguns die werken.


Image may contain: people, people smiling, people standing and indoor.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts