donderdag 11 februari 2016

Zweeds glaswerk

Koop of Verkoop zweeds op Marktplaats. Kosta Boda glaswerk is wereldberoemd modern design met een artistieke uitstraling. Het is de oudste fabriek in glaswerk in Zweden. De naam Kosta is een samentrekking van de achternamen van de twee oprichters, generaals Koskull en Staël von Holstein.


Shop Scandinavisch design online! Wereldberoemde glaskunst van Iittala, Kosta Boda en meer.

De Scandinavische glaskunst is diepgeworteld in de Scandinavische designhistorie. Hier vindt u exclusief . Ben je dol op het wereldberoemde glasdesign uit Zweden? Het komt waarschijnlijk uit deze streek in Småland: Glasriket.


Een wereld op zich met alles er omheen. De glasblazerij, de winkelhal, het museum en andere winkelmogelijkheden. Als je van kunstglas houdt dan mag je dit niet overslaan.


In de grote winkelhal kun je je vergapen aan al.

Een glazen schaal of vaas zelf maken? Stop met zoeken en kom naar Etsy, het platform waar verkopers uit de hele wereld hun creativiteit laten zien met handgemaakte en vintage producten! Op Etsy vinden kopers als jij duizenden unieke en betaalbare zweedse kunst glas ! Laten we aan de slag gaan!


Zweden staat bekent over haar stijlvolle ontworpen glaswerken. Bekende namen zoals Orrefors en Kosta Boda zijn hier veelal terug te vinden. Resultaat 1–van de resultaten wordt getoond.


Standaard sortering, Sorteer . De zuiverheid van het Scandinavische kristal en de prachtige vormgeving sluiten perfect aan bij de 2jarige Leerdamse glastraditie. Je kan er ook zelf glasblazen maken. Naast aardenwerk servies, of serviesgoed van porselein is er ook het glaswerk dat we op tafel zetten: Wijnglazen voor witte wijn, rode wijn, de decanteerkaraf,.


In Hällefors is het Formens Hus interessant, een designmuseum dat industriële . Zweeds glaswerk design scandinavie. Kristal (ook kristalglas genoemd) is materiaal dat bestaat uit glas dat een zekere hoeveelheid lood(II)oxide bevat. In natuurwetenschappelijke zin is kristalglas geen kristal, omdat de.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts