donderdag 18 februari 2016

Appel smoothie zonder banaan

Dan moet je deze recepten voor smoothies zonder banaan eens proberen! We hebben er verzameld waarvan je sowieso gaat smullen! Voor een lekkere smoothie zonder melk en zonder suiker heb je geen ingewikkelde ingrediënten nodig.


Je vervangt de melk en de. Vanochtend kiwi- appel smoothie gemaakt: kiwis kort staafmixen, 1ml troebel appelsap erdoor roeren en 1ml yoghurt. Het is misschien officieel gezien nog geen winter, maar voor nu is deze winterse smoothie met appel en kaneel ook perfect. Wacht dus niet langer en probeer deze verrukkelijke en verfrissende appel smoothie recepten zelf thuis!


Avocado spinazie smoothie (2calorieën) 1g gehakte spinazie bevroren banaan g gehakte avocado 2ml kokoswater theelepels vers citroensap tot snufjes cayennepeper. Recept 3: De appel - banaansmoothie. Gooi alles in de blender en even laten draaien tot je een mooi geheel krijgt.


Voeg al deze ingrediënten samen in de blender and go the smooth way! Lekkere smoothie recepten. Bereidingswijze Voorbereiding: 5min › Klaar in:5min. Doe de mango met de helft van de melk in een blender.


Meng goe voeg dan appel , bananen en de rest van de melk toe. Ik kies vaak voor een halve banaan. Dit maakt je smoothie ook wat zoeter.


Avocado of kokosnoot: zorgt er ook voor dat je smoothie wat dikker wordt en geeft het daarbij extra calorieën en (gezonde!) vetten . Anyway, wat in de raw food vaak vergeten wordt, zijn de vetten. Amerikaanse series gekeken zonder ondertiteling, . Voeg je bevroren fruit toe dan blijft de smoothie ook lekker koel voor op school. Ik stop te bruine bananen uit onze fruitmand (die iedereen bij ons thuis toch laat liggen) zonder schil doormidden gebroken in een zakje in de . Hoe moet je de smoothie broccoli maken? Pers de halve sinaasappel uit.


Giet het sinaasappelsap en appelsap in de blender. Voeg de aardbeien en de halve banaan toe en blenden maar. Home Smoothie van boerenkool en appel.


Want de meeste ongekookte groene groenten zijn ontzettend goed voor je. Zoals bijvoorbeeld boerenkool. De geneeskrachtige werking van (verse) boerenkool is gigantisch. De meeste mugcakes die op internet staan zijn gemaakt met banaan. Een makkelijke smoothie zonder zuivel die gemaakt wordt van diepvriesfruit en water.


Smoothies zijn de gemakkelijkste recepten om lekker te krijgen. Een smoothie zonder zuivel is gezon lekker en snel. Er bestaan hele receptenboeken voor smoothies , maar volgens mij is dit niet nodig: ik heb nog.


Dit is daarom een recept dat de meeste Nederlandse huishoudens kunnen maken zonder boodschappen te doen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts