donderdag 11 februari 2016

Schoonmaak tips

Lees deze handige schoonmaaktips om snel en efficiënt te werk te gaan. Is schoonmaken niet je meest favoriete bezigheid? Wees gerust, de onze ook niet! De HuishoudCoach heeft daarom in de loop der jaren allerlei schoonmaaktips en -trucs uitgeprobeerd.


Sommige konden we direct naar het rijk der fabelen verwijzen, andere tips bleken juist supergoed te werken! Schoonmaken doet iedereen op zijn of haar eigen manier.

Dit artikel is geschreven door Jolanda. Een vlek in het tapijt of vloerkleed? Bij welke groep je ook hoort, wij weten zeker dat je deze makkelijke schoonmaaktips goed kunt gebruiken. Met deze tips word je op een slimme manier een heuse schoonmaakkoning- of koningin.


Want hoe krijg je alles nu snel én gemakkelijk schoon? Wij hebben de beste tips van professionele schoonmakers voor je op een rij gezet. Op zoek naar schoonmaak tips en trucs voor je jaarlijkse grote schoonmaak.


Met deze zes handige, milieuvriendelijke schoonmaaktips werk je huishoudelijke klussen weg zonder agressieve chemicaliën.

Een schoon huis is belangrijk voor de lichamelijke en geestelijke gezondheid. Toch zijn er volgens experts nog veel dingen die we fout doen bij het schoonmaken van het huis. In dit blog krijg je tien tips van een schoonmaakpro met de schoonmaakmiddelen die je erbij nodig hebt. Is je keukenapparatuur hard toe aan een poetsbeurt? Houd deze handleiding paraat en alles is zo weer blinkend.


Wie kleine kinderen heeft, kan er van meespreken. Er zijn heel wat dingen uit ons keuken- of badkamerkastje die. De lente komt eraan en vroeger werd het huis van onder tot boven met bezems gekeerd.


Tips voor milieuvriendelijk schoonmaken : was niet te warm (af), doseer schoonmaakmiddelen goe en vermijd oplosmiddelen en chloorbleekmiddel. Hoe houd ik mijn huis schoon? Vind hier de beste schoonmaaktips voor divers schoonmaakwerk in huis. Van ramen wassen tot de oven schoonmaken. Ook uv-stralen kunnen helpen bij het doden van de laatste bacteriën, dus indien mogelijk laat je het zonnetje lekker naar binnen schijnen.


Keer het matras om de 2-maanden om. Zo voorkom je slijtage aan het matras en kan het langer mee gaan. Heb jij nog tips voor het schoonmaken van het matras?


In het voorjaar is het voor veel mensen tijd voor de grote schoonmaak.

We geven u graag enkele simpele schoonmaaktips om het nieuwe seizoen fris en schoon te beginnen! Een gezonde nachtrust kan alleen maar in een gezonde slaapomgeving. Geregeld poetsen is dus de boodschap.


Wij bezorgen je enkele handige lijstjes en tips die je kan gebruiken bij het schoonmaken van je slaapkamers.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts