maandag 22 februari 2016

Naaicursus rijswijk

Atelier voor jou verzorgt onder andere naailes Den Haag voor de regio Den Haag, Rijswijk , Leidschendam-Voorburg, Delft, Zoetermeer, Pijnacker en Leiden. Naailes Den Haag en omstreken. Voor elke doelgroep heeft Atelier voor jou diverse naaicursussen en workshops ontwikkeld.


Wil je je eigen kleding maken en leren naaien? In vervolgcursussen kun je in overleg zelf kiezen wat voor kleding je wilt gaan maken. Om aan de vervolgcursus deel te kunnen nemen is het noodzakelijk dat je eerst de . Bij CreaMies kun je in een ontspannen en ongedwongen sfeer leren naaien. De lessen zijn leuk, afwisselend en praktisch.


Voor volwassenen: Onder vakkundige leiding aan de slag met je eigen project, zowel voor de ervaren naaister als voor beginners. Je werkt in een ontspannen sfeer op je eigen tempo. Leer van blinde rits tot rimpel mouw!


Op sommige avonden geven er docenten les, dus zijn er groepen. De naailessen worden op meerdere momenten in de week verzorgd. Schrijf je in via het inschrijfformulier. Alle rechten voorbehouden - Ontwikkelaar: Sowmedia.


Je beoordeling is verzonden. YOLANDA FASHION MODEVAKSCHOOL. Steeds meer mensen willen hun eigen kleding ontwerpen en mooie creaties maken. Het originele kleermakersvak . Een kledingstuk zelf maken na aanleiding van een van onze mode patronen of werken aan een eigen project, zelf kleding maken.


Privé les volgen kan ook bij Studio Kleermaker. MBM atelier is een jong bedrijf dat gericht is op het geven van naailessen, workshops, het maken van kleding op maat en kleine productie. Bij ons kun je ook terecht voor. Had je vroeger een ontzettend leuk kledingstuk, maar pas je deze niet meer of is het helemaal versleten? Dan kunnen wij jou verder . Een abonnement op de complete naaicursus kost € 6per jaar.


Je krijgt dan onbeperkt toegang tot meer dan 1videolessen en de informatie in de rubrieken Wist je dat” en Algemene informatie . Rotterdam workshops latex kleding maken, dames en heren, ook als men nog nooit kleding heeft gemaakt tel. Elke week 1( alleen bij automatische incasso) Kleine groepjes. Prive les 3 - per uur, alleen op afspraak buiten bovenstaande uren.


Loopt u al tijden rond met ideeën voor uw eigen kledinglijn? Dan zijn onze cursussen perfect voor u! INVALID begeleidt u van schets tot eindproduct. Tijdens deze cursussen leert u de creatieve ontwerpen uit te werken van A tot Z. Samen maken wij high-fashion van hoogwaardige kwaliteit. Ontbrekend: rijswijk Naaicursus Bezuidenhout – Nu aanbieders vinden en beoordelen op.


Welzijnsactiviteiten en voorzieningen - Innovatie sociaal domein Rijswijk. Geen complete naaicursus maar les naar behoefte. Vraag het mij en ik leer het je!


Vakmanschap en kwaliteit staan bij mij hoog in het vaandel!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts