woensdag 17 februari 2016

Chinese webwinkels

Meer dan betrouwbare webshops in ons overzicht, speciale korting en meer! De prijzen zijn laag en het assortiment is groot. Chinese webwinkels zijn erg populair.


Vooral de kleding doet het heel goed. Dit betekent dat als je meer dan een stuk van het product koopt . Mensen houden van lijstjes.

Lijstjes scheppen duidelijkheid en overzicht en het is algemeen bekend dat mensen van overzicht houden. Niet langer door heel de website scrollen, maar één pagina waar je alle info beknopt vindt. Thuiswinkel, de brancheorganisatie van webwinkels, schat in dat het weinig uitmaakt. Het aantal mensen dat online winkelt groeit ieder jaar, en daarmee nemen ook de bestedingen in buitenlandse webshops . Nederlandse consumenten hebben vorig jaar voor 8miljoen euro gekocht via buitenlandse webwinkels. Toen bleef de teller steken op 6miljoen euro.


Het lijkt zo handig, online winkelen. Goedkope producten, makkelijk te bestellen, geen verzendkosten en nog thuisbezorgd ook. En wat zijn dan je rechten?

De Consumentenbond waarschuwt: “Op basis. Maar schijn bedriegt soms. Een spotgoedkoop horloge, leuke elektronische hebbedingetjes. Waar moet je op letten als je iets in China bestelt? En hoe zit het met veiligheid en duurzaamheid?


Het zag eruit als een mooi, flitsend horloge . Lage prijzen voor elektronica of kleding zijn erg aantrekkelijk. In de praktijk valt het voordeel tegen. Daaruit blijkt dat er bij een kwart van de Nederlanders wel eens iets mis gaat bij het bestellen in China.


Er bestaan in China enorm veel webshops. Zelfs zoveel, dat het haast al lastig kan gaan worden om te beslissen waar je je product het beste kunt gaan aanschaffen. Daarnaast komen er wekelijks ook vele . Hoe veilig is het om in China te shoppen? Bijna een kwart van de buitenlandse bestedingen wordt gedaan in China. Dat is bijna een kwart meer dan een jaar eerder.


Een groei van ten opzichte van een jaar eerder. Voor je het weet gaan criminelen er met je creditcardgegevens vandoor! Waarschuw je vrienden door dit bericht.

Volgens brancheorganisatie Thuiswi. Het kopen van producten in .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts