dinsdag 16 februari 2016

Zanussi handleiding

Krijg ondersteuning bij de installatie van uw toestel, download handleidingen, beheer uw garanties, ontdek tips en tricks en meer. Handleidingen van Zanussi kunt u hier gratis en eenvoudig downloaden. Selecteer uw product en ontvang de handleiding. Reiniging en onderhoud mag niet worden uitgevoerd door kinderen zonder toezicht. Houd kinderen jonger dan jaar uit de buurt of onder permanent toezicht.


Alleen een erkende installatietechnicus mag het apparaat installeren en de kabel vervangen. Dan gaan we gratis voor u op zoek! Als het apparaat is uitgerust met een kinderbeveiliging, raden wij aan dit te activeren.


Houd het apparaat en de snoeren buiten het bereik van kinderen jonger dan jaar. Klik hieronder op je type Zanussi vaatwasser om de handleiding te bekijken. Gebruik geen andere elektrische apparaten.


Je kunt de handleiding vervolgens opslaan, downloaden of printen. Vergelijk vriezers, o. Bestel direct voor de laagste prijs. De specificatie van het apparaat mag niet worden veranderd. Respecteer het maximale laadvermogen van kg ( raadpleeg hoofdstuk “Programmaschema”). De waterdruk (minimaal en maximaal) moet liggen tussen bar (MPa) en bar (MPa).


Op zoek naar handleiding zanussi vaatwasser huishoudelijke apparatuur? De beste handleiding zanussi vaatwasser huishoudelijke apparatuur vind je op. Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen.


YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over . Volg de installatie-instructies op die zijn meegeleverd met het apparaat. Wees voorzichtig met het verplaatsen van het apparaat, het is zwaar. Draag altijd veiligheidshandschoenen.


Installeer of gebruik het apparaat niet op een plek waar de temperatuur onder °C of boven 35°C komt. Tijdens een normale gebruik hoort u geluiden (compressor, koelmiddelcirculatie). Het apparaat werkt niet. Schakel het apparaat in.


Hallo, Sinds gisteren doet onze wasdroger, Zanussi ZTH 48 het niet meer (Fout code E5 motor probleem). Heeft iemand een service manual (geen handleiding ) van de ZTH 485? Wat zou het eventuele probleem kunnen zijn?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts