dinsdag 16 februari 2016

Evenementen katwijk 2016

Vooral in de zomer vinden er bijna dagelijks festiviteiten plaats, zoals verschillende markten, folklore, muziekoptredens en diverse sportieve evenementen. Echter ook in de rest van het jaar wordt er een diversiteit aan . Optreden van Jubilate tijdens de Kattukse Maestro. Medewerking zal worden verleend aan de Kattukse Maestro op . Een tentoonstelling om de vergeten . In de economische agenda zijn evenementen opgenomen als belangrijk speerpunt.

Het beleid in de komende jaren met betrekking tot de vergunningverlening voor evenementen op grond van het bepaalde in artikel 2. Team Beleid en Strategie. Je ziet zowel de Tweede . Het kan daarom niet anders dat er iets bij zit wat je leuk vindt! Neem maar eens een kijkje in het aanbod van evenementen in ons. Gevarieerder en aantrekkelijker kan een fietstocht nauwelijks zijn. Vliegerfeest Callantsoog Callantsoog, Callantsoog jun.


Volvo Ocean Race Scheveningen haven. De gemeente subsidieert jaarlijks diverse evenementen met een toeristisch karakter.

Dit jaar hebben elf evenementen subsidie aangevraagd. Op de gemeentelijke website is te lezen welke kosten organisaties maken voor deze gratis toegankelijke evenementen. Katwijk Katwijk is hartstikke bruisend! Tijdens dit toonaangevende evenement demonstreren de vrijwilligers van de KRB hoe reddingswerk wordt uitgevoerd en welk materiaal hiervoor wordt gebruikt. Net als vorig jaar zijn de drones . Ik begon ooit met het organiseren van kinderfeestjes en kleine teambuilding activiteiten.


Voor alle duidelijkheid alle evenementen van Noordzee Zomerfestival zijn gratis toegankelijk. Tijdens de bijeenkomst wordt het afgelopen evenementenseizoen geëvalueerd. Ook is er een presentatie van de . Ruim vertegenwoordigers van verschillende lokale verenigingen waren aanwezig bij het zesde Evenementen Platform.


De grote groep deelnemers was een mooie mix van vertegenwoordigers van de gemeente en verenigingen. Kom eens kijken bij de repetitie van het accordeonensemble! Dit evenement proberen we jaarlijks te orgniseren. Ook vroeg Weegink aandacht voor het belang van een integrale handhaving op gelui drankverkoop en veiligheid.


Jaarlijkse Haringparty op vrijdag juni. Aan het einde van dit jaar is de nieuwe regelgeving geëvalueerd met betrokken partijen, zoals de bewoners aan de Boulevar organisatoren van evenementen en de strandpaviljoenhouders. Daarnaast is ook met hulpdiensten, zoals de politie en de KRB gesproken.


Schaatshal Leiden, Leiden. Beachclub Copacabana, Scheveningen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts