donderdag 25 februari 2016

Zus en zo etten leur

De inrichting is een mix van een klassiek bruin en een trendy paars decor, dus voor een breed . Onder andere onze sandwich Zus en de Mexicaanse salade zijn inmiddels erg bekend in Etten - Leur en omgeving. Dus kom deze dan ook snel bij ons proeven. Daarnaast biedt Lunchcafé Zus en Zo een uitgebreide keuze aan speciale koffies , met verschillende lekkernijen, zoals vlaai, wafels en chocolade brownies.


Lees recensies van gasten, bekijk de beoordeling, adresgegevens, routebeschrijving en restaurants in de buurt. In Het winkelcentrum van Etten - Leur zit gelukkig genoeg horeca.

De uitgebreide lunchkaart bestaat uit lekkere salades, diverse luxe broodjes, heerlijke sandwiches en warme gerechten. De meest volledige site met ruim 66. Cafetaria zus en zo menukaart Etten Leur op Telefoonboek.


Naast een cafetaria zus en zo menukaart vind je ook snackbar, restaurant. Welkom bij highteawereld. Dé high tea website van Nederland!


De lekkerste Lunchroom van Etten - Leur ! Dat heeft gelukkig geen gevolgen voor de wachttijden.

Je krijgt flinke porties, verwacht een stevige lunch hier. Opvallend genoeg zijn de volle borden met heerlijke broodjes en salades helemaal niet zo gek qua prijs. Arlette van der Linden en Tessa de Mooij starten medio december hun tweede horecazaak in Etten - Leur. Wat vroeger de Linnenboetiek was, zal getransformeerd worden naar een sfeervolle lunchroom. Iedereen die zich vrijwillig heeft ingezet in Etten - Leur afgelopen jaar is welkom op de bedankavond op december bij lunchcafé Zus en Zo.


Er zijn feel good activiteiten en er ligt een kadobon . Beste plek voor een lunch in Etten - Leur. Heb jij iemand door jouw vrijwillige inzet happy gemaakt ? Dan ligt er een kadobon voor je klaar. Tijdens onze spreekuren.


Kijk voor meer over onze extra . We hebben genoten van een heerlijke Times Square burger belegd met rode ui, oude kaas, sla, tomaat en truffelsdressing en een Vincent van Gogh salade met lauwwarme geitenkaas, rauwe ham en gecarmeliseerde peer. Wat is jou favoriete verwenmomentje? Laat het ons weten en deel dit bericht.


Volgende week kiezen we een . Diverse zoete lekkernijen Huisgemaakte koekjes Natuurlijk wordt dit allemaal geserveerd met diverse theesoorten Zus Zo Zus Zo is een gezellig lunchcafé aan het Raadhuisplein in EttenLeur. Je kan hier genieten van een uitgebreide high tea, een overheerlijke lunch, of gewoon van een kopje koffie met wat lekkers. Andere plekken in de omgeving.

Deze horeca gelegenheid is beoordeeld op EetNu, TripAdvisor en Iens met in totaal reviews.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts