woensdag 30 maart 2016

Aeg vaatwasser lekt bij deur

Hierbij wil ik een klacht melden over AEG : Is het normaal, dat een vaatwaser ( gebruik van nogal wat water!!!) water aan de onderkant van de deur eruit gooit, omdat er een sproeier, om wat voor reden. Hallo, Sinds een aantal weken lekt de vaatwasser van mijn broer, op een appartement dat hij huurt van mij. In het begin pompt hij water weg, vult hij aan, perfect. Dan begint hij te spoelen en dan sijpelt er water weg onder de deur.


Controleer op beschadigingen zoals barstjes en op poreusheid.

Is het rubber beschadig dan is dat meestal de oorzaak van de lekkage. Koop een nieuw rubber via de . Het lekken is aan de linkerzijde,de deur is ook niet krom. Lekkende vaatwasser atag,rh:klusidee. Hoe vervang ik het onderste deurrubber van mijn Bosch vaatwasser.


Een andere afbeelding melden Meld de aanstootgevende afbeelding. Als de vaatwasser water lekt aan de voorkant dan komt dit waa.

Mijn vaatwasser lekt aan de voorzijde. Als de afwasautomaat water lekt aan de voorkant dan komt dit waarschijnlijk door een beschadigde of versleten deurrubber. Een afwasautomaat heeft twee deurpakkingen , rondom (zijkanten en bovenzijde) en aan de onderzijde (dorpel rubber). Na geruime tijd kan de afsluiting gaan lekken , dit is niet te repareren.


De afdichting dient compleet vervangen te worden. Zodra u de oorzaak heeft gevonden en het probleem blijkt veroorzaakt te worden door een defect onderdeel, dan kunt u hier direct uw benodigde vaatwasser onderdelen bestellen. Aan de linkerkant van de deur en aan de rechterkant druppelt er water.


Het vreemde is, dat het continue lekt. Ik heb gevoeld onderaan de binnenkant van de deur en dan voel ik een soort isolatie dat doordrenkt is van het water. Wij hebben ook een aeg vaatwasser en daarbij bleek dat de afdichting onder de deur , waar die scharniert, niet meer waterdicht was. Dus ook steeds een beetje lekkage, waardoor hij halverwege het programma ermee ophield. Die rubber afdichting bleek in de loop der jaren te los te zijn gaan zitten.


Een lekkende vaatwasser kan leiden tot blijvende schade aan je woning, zoals bijvoorbeeld waterschade aan je vloer, muur of keukenkastjes. Het is daarom zaak om dit probleem zo snel mogelijk te verhelpen. Als je Aeg electrolux afwasmachine aan de voorkant lekt , is er vaak iets mis met de afdichting van de deur.


Andere problemen kunnen zijn dat er water in de vaatwasser blijft staan, er water uit de afwasmachine lekt of dat het programma erg lang duurt.

De mogelijke doe- het-zelf. Hierdoor blijft de sproeiarm water spuiten richting de deur en uiteindelijk zal dit water naar buiten lopen. Inmiddels al keer lekkage geha dan zit de rubberen deur strip niet goed en dan lekt de machine iplv een sensor te hebben waardoor die stopt. Conclusie: Een mooie vaatwasser voor een mooie prijs! Voorzijde onder als je voor de klep onder de deur weghaald is een sensor zichtbaar deze meet de verwarming en is een thermische voeler, daar lekt het rubber nogal eens van, is gewoon los te bestellen zie foto.


Het kan ook zijn dat bovenop een kunststof waterbakje lekt , vaak als de machine water pakt lekt hij. Kenmerk, Kenmerken Omschrijving. Airdry, Airdry: De Airdry-technologie zorgt ervoor dat de deur van de vaatwasser licht geopend staat in de laatste fase van het droogprogramma. Beam-on-floor, Beam-on-floor: Met de beam-on-floor- technologie wordt op de vloer voor de vaatwasser geprojecteerd of de machine nog .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts