donderdag 10 maart 2016

Training projectassistent

Lees ervaringen van deelnemers, vraag info aan of schrijf je direct in! Praktijkgerichte opleiding voor de secretaresse als projectassistent. Opleidingsniveau MBO- Opleidingen.


Studievorm Dag, Avon Zaterdag en E- learning. PDF downloaden Kostenoverzicht aanvragenInschrijven.

Klassikale opleiding Projectassistent van Bestuursacademie Nederland. Bekijk het complete studieprogramma op de website! Wat zijn je taken als projectassistent ? Op deze pagina een overzicht met alles dat je moet weten om je functie als projectassistent goed uit te oefenen.


Bovendien heeft Management Support op het gebied van projectassistentie twee leuke trainingen : de eendaagse training POWERprojectassistent en de driedaagse . Cursussen projectmanagement op verschillende niveaus. Computrain biedt een breed scala cursussen projectmanagement aan voor zowel de beginnende projectassistent als de projectmanager, van MBO- tot HBO en Masterniveau.

Lees meer over Projectmanagement trainingen. Daarnaast bent u vaak het aanspreekpunt binnen de projectorganisatie. Een professionele projectassistent dient dan ook inzicht te hebben in de essentie van projectmatig werken. In deze zeer praktijkgerichte training krijgt u de nodige kennis en vaardigheden aangereikt om als projectassistent uw projectleider(s) optimaal . Wilt u meewerken aan het succesvol afronden van een project? Wilt u binnen een project grip kunnen houden op de activiteiten?


Als u wilt leren hoe u effectief en efficiënt binnen projecten kunt werken, dan sluit deze praktische training hier goed op aan. Het is een intensieve maar vooral ook een praktijkgerichte training. Een dag vol tips, tricks en tools om een project optimaal te organiseren, assisteren en realiseren. Wist je dat van de management assistenten projectondersteuning als taak erbij krijgt? De toename van het aantal projecten binnen organisaties biedt kansen voor jou!


Maar hoe zorg je dat het project loopt . Zoekt u een uitdagende baan als project assistent ? De rol van projectassistent is veelzijdig en vraagt om goede organisatie en coördinatie talenten. Onze opleidingen, trainingen en workshops stimuleren leidinggevenden en medewerkers in alle soorten kantooromgevingen tot een professionele en effectieve manier van werken.

De opleiding staat grotendeels in het . Van Soest-Koedam Consultancy beschikt over een praktische ervaring van ruim jaar op het gebied van training en coaching met het . De cursus Projectmatig Creëren voor projectassistenten is een tweedaagse cursus die speciaal bedoeld is voor de onmisbare projectassistent. Een rol die nog vaak onderschat wordt. Ontwikkel jezelf tot een volwaardig assistent en gesprekspartner van de projectleider. Wordt een expert in jouw vakgebied en leer de laatste ontwikkelingen en trends toe te passen! Of verdiep je eens in een nieuw onderwerp om kennis, vaardigheden en competenties te verbreden.


Filter de (trainings) (zoek) resultaten. Deze opleiding projectmanagement is speciaal ontwikkeld om jou in je werk als projectassistent beter te laten functioneren. Om dit te bereiken heeft de opleiding een zeer praktisch karakter met diverse werkopdrachten.


De training en stof wordt gegeven op HBO niveau dus hiermee laat je zien dat jij als projectassistent dit . Het thema van deze training krijgt op de landelijke TOP-dag in november een vervolg. Naast de verdiepingsslag die dan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts