dinsdag 15 maart 2016

Haard tv meubel

Onlangs plaatsten wij voor een particuliere opdrachtgever in Rhoon deze schitterende haardopstelling , een echte multifunctional! Bij deze haardwand is getracht om aan zoveel mogelijk wensen te voldoen en deze schitterend te integreren in het modern maar warme interieur. Deze pin is ontdekt door Gisella Wever. Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest.


Een gecombineerde haard met TV en soundbar. Een entertainment wand surplus!

Om het geheel extra te breken en het rooster weg te werken hebben we de zijkant van de ombouw voorzien van nisjes. Haarden en meubelen , in samenwerking met Bouwmans Vuur Totaal creëren wij de mooiste combinaties van haarden en meubelen , op maat gemaakt en door de samenwerking rekening houdend met alle functies, afmetingen en aansluitpunten, kortom voor U geen omkijken naar de uitvoering en de . Koop of Verkoop haard op Marktplaats. Bepaal zelf de afmetingen en het ontwerp. Wij spuiten het meubel in ELKE gewenste kleur, mat, zijdeglans of hoogglans gepolijst. Design TV - meubel - Van Raemdonck Haarden.


Een moderne realisatie van een gashaard met kastenwand. Er werd gekozen voor een gashaard met imitatiehout en design geribbelde stalen achterwand.

Verder is er een natuurstenen tablet voorzien: nette afwerking en . HAARDMEUBEL MET DIVERSE FUNCTIES. Misschien wil je wel een wegschuifbare wand zodat je TV enkel te zien is wanneer je ernaar wil kijken. Of zoek je net een complete kastenwand die de leefruimte . Wilt u een televisie en een haard , maar heeft u eigenlijk niet genoeg plek voor beide?


Wij kunnen haarden leveren in combinatie met een TV meubel ! Het zorgt voor een mooie en opgeruimde haardpartij in combinatie met praktische voordelen. De combinatie met een TV en apparatuur is ook mogelijk, waarbij de snoeren ook nog eens mooi . Bij Interstar worden de Faber haarden ingebouwd in een passende schouw of schoorsteenmantel, om zo een extra sfeervol tafereel te creëren. Doordat de sfeerhaard vakkundig wordt ingebouwd in een wandkast, dressoir of TV - meubel , kunt u zelf de materiaalkeuze, kleur of stijl bepalen. Een sfeerhaard is dan ook ideaal . Vergelijk het ruime assortiment sfeerhaarden van de beste merken en bestel goedkope aanbiedingen: profiteer van de laagste prijs online! Het combineren van een haard met een tv - meubel is voor veel mensen een droom.


Bij een gashaard heeft u echter te maken met een aantal beperkingen. Dit geldt niet voor de elektrische haard. Een tv - meubel en elektrische haard zijn namelijk perfect met elkaar te combineren.


De aansluitingen zijn vaak . Elektrische sfeerhaarden en open haarden met een schouwmantel of tv meubel van Faber of Classic Flame.

Diverse afmetingen en kleuren. Hier mag je alvast rekenen op minstens 1. Danny Gailly bevestigt: “Dan heb je een sober en eenvoudige uitgewerkte sierschouw. Als je natuurlijk een afwerking met natuursteen, of uitgewerkte kastjes, legplanken en ingewerkt tv - meubel wenst, loopt de prijs al vlug op naar het dubbele of . Hollandse inspiratie, die je eenvoudig bewaart in je eigen collecties.


We maken maatwerk meubels dus al je wensen qua model en materiaal zijn te realiseren. Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts