donderdag 31 maart 2016

Koelkast linksdraaiend rechtsdraaiend

De draairichting van deuren, voor het bestellen van sloten en paumelles, is vaak een moeilijkheid om duidelijk aan te geven. Wat voor de één linksdraaiend is, noemt de ander rechtsdraaiend. Het ligt er immers aan aan welke kant van de deur je kijkt. Er is hier een standaard norm voor de DIN- norm.


Zo geef je alle boodschappen een eigen plekje en blijft alles overzichtelijk. Vrieswaren en restjes bewaar je in het vriesvak bovenin. Let op: de draairichting van de deur kan niet aangepast . Ezelsbruggetjes: Diversen: Linksdraaiende of rechtsdraaiende deur. Onze inbouwspecialisten kunnen de scharnierrichting van uw inbouw koelkast voor hij bezorgd wordt desgewenst voor u linksdraaiend maken.


Zoek en vergelijk eenvoudig de verschillende modellen met elkaar. De Schouw Witgoe al jaar sterk in prijs, sterk in service. Zoeken op: smeg koelkast linksdraaiende deur - Keukenloods. Nederlandse modellen - jaar fabrieksgarantie en CBW erkend.


Tevens beschikt de koelkast over een . Wat je dan leest, is dat een deur DIN links of DIN rechts is. Een handig ezelsbruggetje voor de draairichting van de deur is het kijken naar de deurscharnieren. Als je bij een dichte deur het scharnier ziet zitten dan draait de deur altijd naar je toe. Zit het scharnier dan rechts? Dan is het een rechtsdraaiende deur.


Als de scharnieren zich, kijkend naar de deur, links van u bevinden dan is het een linksdraaiende deur. Linksdraaiend of rechtsdraaiend is hetzelfde als linkssluitend (LS) of rechtssluitend (RS) en als DIN links of DIN rechts. Bij veel modellen is de draairichting echter aan te passen.


Standaard hebben koelkasten een rechtsdraaiende deur. Heb je per se een linksdraaiende deur nodig, vergeet dan vooral niet voor aankoop te controleren of dat bij jouw koelkast ook het geval is. Let verder op de vele extra snufjes die menig model biedt en ga . SMEG FAB28LV- Koelkast - Groen.


Koelgedeelte- Inhoud 2liter- Regelbare thermostaat- Binnendeur v. Chromen flessenhouder- Doorzichtige groentelade- Automatisch ontdooienVriezer- Inhoud liter- IJsblokjeshouder- Energieverbruik 180. Vrijstaande koelkast met vriesvak. Totale bruto inhoud: 2liter.


FAB28LV- Watergroen, linksdraaiend. Nettocapaciteit koelkast , 2l. FAB28RV- Watergroen, rechtsdraaiend. Deur montage, niet van toepassing. Draairichting deur verwisselbaar, Nee.


Inclusief vriesgedeelte, ja. Ik heb op marktplaats een opdek rechtsdraaiende binnendeur gezien. Nou is mijn huidige deur een linksdraaiende deur. Kan ik dit toch plaatsen?


Toegevoegd na minuut: Met ruitjes erin.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts