vrijdag 25 maart 2016

Bosch wte8417mnl gebruiksaanwijzing

ECARF gecertificeerd: voorzien van het ECARF anti-allergeen keurmerk. TouchControl toetsen: gemakkelijk te bedienen dankzij het . Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat. In de handleiding staat iets over fijninstelling van 3. Wat stel ik hier eigenlijk mee in. Reageer op deze vraag Misbruik melden . Is uw product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer?


Dan kunt u gratis terecht bij. Het bekijken en downloaden van deze Wasdroger handleiding is geheel gratis. Bosch Maxx WTE861S2NL handleiding. Zie ook de afzonderlijke handleiding “Wolkorf“ (afh. van model). Al het materiaal is milieuvriendelijk en kan opnieuw gebruikt worden.


Volgens de milieuvoorschriften afvoeren. Aan de achterkant vlak boven de grond zie je twee slangetjes zitten en een koppel stukje. Trek het slangetje los die (van achteren gezien) rechts op de condensdroger zit prik het slangetje op de vrije aansluitnippel.


Maxx 7CondensdrogerDe Classixx met ECARF kwaliteitskeurmerk: speciaal ontwikkeld voor degenen die last hebben van allergieën. Gebruiksaanwijzingen zijn. AutoDry:droogt nooit langer dan noodza.


Ik heb alles, zoals beschreven in de gebruiksaanwijzing , schoongemaakt, zonder resultaat. De witgoed speciaalzaak, waar ik de droger gekocht ha gebel wist ook geen oplossing. Eerst ben ik toen op internet gaan zoeken en hier vond ik de oplossing!


Werkt dikke prima en heeft ons nooit in de steek gelaten. Is de afgelopen jaren voornamelijk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts