donderdag 24 maart 2016

Kinderfeestje tiengemeten

Ben je jaar of ouder en wil je meer weten over de natuur? Vier dan je kinderfeestje op het eiland Tiengemeten. Samen met je vriendjes en vriendinnetjes. Kinderfeestje op Tiengemeten.


Kom dan langs met je vriendjes en vriendinnetjes! Op woensdag- en vrijdagmiddag van 14.

Wil jij een kinderfeestje in een natuur speeltuin? Wat is leuker dan je verjaardag vieren op een echt – bijna onbewoond – eiland? Je feestje begint met een spannende overtocht naar Tiengemeten met de veerpont.


Tien minuutjes later ben je er al! We beginnen in het restaurant met ranja en iets lekkers. De kinderen die je hebt uitgenodigd gaan . Ze zijn populair dus wees er snel bij! Lekker moe van het struinen op Tiengemeten maar nog lang geen zin om naar huis te gaan?


Dan ervaar je pas echt de stilte.

Bij een heldere nacht zie je de sterren extra goed. Ben jij jaar of ouder en wil je graag meer weten over de natuur en vogels op het eiland Tiengemeten ? De verjaardagsfeestjes die geboekt kunnen worden op Tiengemeten zijn al jaren een groot succes. Tot op heden kon er gekozen worden uit drie activiteiten: vogelhuisje timmeren, schilderijtje maken en vogelvoer maken. Er is nu een nieuwe mogelijkheid bij gekomen!


Je kunt nu ook een heus . Daarom heeft Natuurmonumenten een reusachtig natuurspeelterrein aangelegd op het eiland Tiengemeten. Spring naar kinderfeestje - Leuk om te weten: je kan ook een kinderfeestje organiseren op Tiengemeten , op woensdag- en vrijdagmiddag. Voor het jubileum laat Natuurmonumenten een groot vogelhuis bouwen, waarin kinderen zich heerlijk kunnen nestelen in het stro.


Iedereen die komende maanden een bezoek brengt. Een ruig dagje uit voor het hele gezin. Hoe ben jij in het wild?


Voortaan is er een vierde mogelijkhei tijdens kinderfeestjes kan ook een . Hutten en vlotten bouwen, kikkers besluipen, dwalen in het doolhof of door tunnels kruipen. Natuureiland Tiengemeten. Een goochelshow speciaal voor jou en je vriendjes , gewoon bij jullie thuis?


Alex Buijk, is een super goochelaar en maakt van elk feestje een top feestje met een succesvolle voorstelling! Veel interactie en vooral veel MAGIC! Tijdens een kinderfeestje zal Alex de kids .

Vandaag mogen, nee moeten jullie heel vies worden meisjes, roep ik blij! Speelnatuur Tiengemeten is een ruig dagje uit voor het hele gezin! Tien Gemeten is een eiland vlakbij Rotterdam.


Je gaat er naar toe met een pont. Deze brengt je binnen tien minuten bij natuurspeel plek .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts