maandag 14 maart 2016

Afvoerslang bosch wasmachine vervangen

Hoe vervang ik de vormslang in een wasmachine Lees, eveneens, ons artikel op de blog van Direct. Vervangen afvoerslang Bosch wasmachine. Type klus: Reparatie witgoed. Materiaal verzorgd door: De opdrachtgever.


Eerste werkdag: De opdrachtgever is flexibel . Hij doet het nog steeds prima, maar er komt de laatste tijd een vieze lucht uit de trommel en de afvoer.

Ik denk dat er zich een hoeveelheid wasmiddel heeft verzameld in de afvoerslang. Daarom wil ik die graag schoonmaken of vervangen. Hey allemaal, Ik heb een klein probleempje met mijn wasmachine.


Hij gaat gewoon aan etc maar hij neemt geen water tot zich. Na kleine inspectie lijkt het. De afvoerslang zit aan de onderkant achterin de vaatwasser. Maak de klem los en trek de afvoerslang los. Haal de klem van de slang af.


Gebruik een schroevendraaier om de slangdoorvoer in het achterpaneel los te maken en trek de afvoerslang uit de machine.

Een wasmachine bestaat uit veel verschillende onderdelen en gelukkig zijn veel van deze onderdelen zelf te vervangen. De pomp van de wasmachine bevind zich onderin de machine en wordt gebruikt om het water in de afvoerslang te pompen. Afvoerslang -alternatief, 1. Als de pomp niet meer goed werkt merkt u dat het water in de trommel blijft staan tijdens het wasprogramma. Controleer eerst of de afvoerslang niet geknikt of verstopt is, ook kunt u . Met deze komplete wasmachine afvoerslang kunt u uw gebroken of versleten afvoerslang vervangen.


Uitgebreide omschrijving. Algemene informatie over de Wasmachine afvoerslang kompleet. In veel gevallen zit de afvoerslang meegeleverd bij de wasdroger, maar je kan ook een universele afvoerslang gebruiken.


De slang is lek of een rubberen ring is beschadigd. Het waterinlaatventiel kan ook defect zijn. Lekt de machine alleen tijdens het pompen en centrifugeren?


Dan is de afvoerslang of de kuip beschadigd. Een defecte kuip repareren of vervangen is een kostbare zaak. Dan kun je beter een nieuwe wasmachine aanschaffen. Als nu voorkomt dat uw wasmachine het water niet wegpompt, zijn er verschillende situaties mogelijk.


Het vervangen van de pomp is in dit geval gewenst. Controleer ook of de afvoerslang van de wasmachine niet te ver in de afvoer zit, en dat de afvoer waarop de slang uitkomt, hoger gepositioneerd is dan de .

Bestel je Bosch Wasmachine slang onderdelen en accessoires nu eenvoudig online bij Fiyo.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts