maandag 21 maart 2016

Krups xp3440

Coolblue: alles voor een glimlach. Daarvoor kijk je op KIESKEURIG. Online of in één van onze winkels. Eerlijke prijzen, zo betaal je nooit te veel!


Een simpele, smalle halfautomaat met een stoompijpje voor het opschuimen van melk. Krups Calvi - Pistonmachine. Professionele, handmatige espressomachine met bar pompdruksysteem. Het pre-brewing systeem zorgt voor meer aroma.


Geschikt voor gemalen koffie, alle soorten pads en ESE- servings. Calvi biedt jou een authentieke en romige espresso voor een moment van perfecte smaak. Op zoek naar het plezier van koffie en een specifieke handeling voor de bereiding? Met de manuele selectie bepaal je zelf het resultaat voor een perfect kopje koffie. Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat.


De elektronische temperatuur regeling garandeert een ideale temperatuur in het kopje, van het eerste tot de laatste kopje. Het compacte thermoblock van de Calvi zorgt voor een snelle . Order espresso machine now at incredibly low price! De tweede slok brengt je in een pittoresk koffiebarretje in Rome. Dit is koffiedrinken op zijn Italiaans.


Je neemt de derde slok en opent je ogen. Die espresso smaakte meer dan . De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar. Dimensioni prodotto, 3x 1x 2cm. Pressione di vapore massima, bar. Spegnimento automatico, No.


Classe di efficienza etichetta energetica, A. De teksten voor dit artikel zijn een machinevertaling. И достаточно активно продаётся, поэтому есть необходимость рассказать о ней. Участвуйте в общении, узнавайте о тонкостях товара и делитесь собственным опытом.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts