maandag 14 maart 2016

High tea goedereede

Lekker uit eten in Goedereede ? Ontdek de beste High tea restaurants op IENS, van eetcafé tot sterrenzaak. Lees recensies en reserveer direct! U kunt bij ons in een oud-Hollandse huiskamersfeer genieten van heerlijke gerechten die met passie en liefde voor u worden klaargemaakt.


We zijn vanaf heden weer dagen per week geopend!

Fantastische koffie, heerlijke thee en ambachtelijke gebak in het. Denk hierbij aan heerlijke lunchgerechten van vers gebakken broo een gezellige middag High Tea of. De theetuin is gelegen aan de prachtige duinen van Goedereede. De BarkaartDe Lunchkaart De Dessertkaart High Tea.


Kom dan gezellig genieten van een high tea in Goedereede. Klets gezellig bij en geniet van de verschillende zoete high tea hapjes. Landwinkel Keizer.


Catering en Partyservice Stellendam, Goedereede , Oostdijk, Ouddorp en Achthuizen.

Afbeelding van Landelijk assortiment. Catering Goedereede verzorgt uw high tea arrangement tot in de puntjes. Onze high tea bestaat onder andere uit overheerlijke hapjes, diverse luxe sandwiches, scones, brownies en Petit fours.


NL doet brengt ons bij elkaar. De laatste tijd blijkt dat er minder georganiseerd wordt in Goedereede voor ouderen die soms geïsoleerd wonen en soms wel bij elkaar wonen, maar hun appartement niet uit komen. In het kader van community building leek het ons goe deze mensen eens samen te brengen . De openingstijden van alle vestigingen van Theetuin De Halve Maan in Goedereede vindt u op Openingstijden.


De meest volledige site met ruim 66. Zaalverhuurder in Goedereede met high tea , vind een zaalverhuurder en alles over zaalverhuur. Puur toeval bracht mij een tijdje terug Bij Buuf in Goedereede.


Een hip tentje in de Pieterstraat met heerlijke koffie, thee én appeltaart! De onderneming Theetuin de Halve Maan is gevestigd op Oostdijkseweg te Goedereede en is actief in de branche cafés. Bij Theetuin de Halve Maan . Vanaf 14:uur zijn ouderen van harte welkom in de Dorpstienden om te genieten van diverse hartige en zoete hapjes en biologische thee.


Blijf niet alleen thuis zitten, maar zoek de gezelligheid op.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts